GTA 5: Marea SURPRIZA care a UIMIT Jucatorii din TOATA Lumea

GTA 5 cadouri

GTA 5 are anuntata o surpriza foarte mare pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce nu era asteptat de catre cineva, dar care vine totusi ca o veste foarte buna pentru utilizatori, si e bine sa stiti ceea ce urmeaza sa primim de la compania Rockstar Games foarte curand.

GTA 5 le va oferi tuturor jucatorilor de console Playstation 4 nu mai putin de 1 milion de dolari in fiecare luna in care se joaca GTA Online, pana in momentul in care Playstation 5 va fi lansat in mod oficial, astfel ca puteti aduna sume subtantiale de bani daca veti continua sa va jucati.

GTA 5 urmeaza sa aiba banii depusi in cadrul contului jucatorilor la 72 de ore dupa ce se face logarea in cont, astfel ca va trebui sa asteptati putin pana cand banii ajung sa poata fi folositi de catre voi, insa desigur ca acest lucru n-ar trebui sa fie o problema prea mare pentru jucatorii interesati.

GTA 5 are aici parte de o continuare a surprizelor foarte bune care au fost oferite pana in momentul de fata pentru utilizatorii din intreaga lume, doar ca de aceasta data se dubleaza sumele de bani care sunt oferite pentru oameni, pana acum fiind oferiti doar 500.000 de dolari, insa iata ca sumele ajung sa fie si mai mari.

GTA 5 ramane unul dintre cele mai populare jocuri online disponibile in momentul de fata pentru jucatori din lumea intreaga, milioane de oameni fiind activi in serverele celor de la Rockstar Games, iar asta desigur ca e o veste extrem de buna pentru toata lumea.