RCS & RDS: TOTI Romanii Anuntati, Vestea GROZAVA a Companiei

RCS & RDS are un anunt grozav pentru toti romanii astazi, grupul de telecomunicatii publicand o veste de care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum.

RCS & RDS ofertare

RCS & RDS a decis intr-un final sa faca si marele anunt care este asteptat deja de ceva vreme de catre clientii din Romania, iar asta in conditiile in care foarte multa lume astepta cu nerabdare sa afle ce se intampla. Acum mai bine de o saptamana, cei de la RCS & RDS au anuntat in mod oficial faptul ca pregatesc o noua campanie de reduceri pentru portarile facute in reteaua sa de catre romani, iar acum aflam noi detalii cu privire la ceea ce se intampla.

RCS & RDS a anuntat ca noua sa campanie de portare va fi disponibila pentru toti romanii incepand de saptamana viitoare, cel mai probabil chiar de luni, astfel ca daca sunteti interesati de ceea ce are de oferit operatorul, vine si momentul vostru. RCS & RDS nu a dezvaluita inca ofertele pe care urmeaza sa le ofere pentru romanii care sunt dornici sa-i devina clienti, insa e usor de inteles ca urmeaza sa fie vorba despre reduceri subtantiale.

RCS & RDS: TOTI Romanii Anuntati, Vestea GROZAVA a Companiei

RCS & RDS a avut o campanie similara pentru clientii sai din Romania acum cateva saptamani, cand a decis sa ofere reduceri de pana la 50% pentru cateva luni pentru clientii care alegeau sa incheie abonamente pentru serviciile sale. Acum va fi cel mai probabil vorba despre fix acelasi lucru, iar asta in conditiile in care RCS & RDS are oferte similare de ceva vreme pentru mai toate campaniile sale de reduceri disponibile in Romania.

RCS & RDS ar putea oferi pana la 6 luni de reduceri pentru abonamentele de telefonie daca este incheiat un abonament pe 2 ani de zile, 3/4 luni de reducere de 50% pentru internet fix, si probabil ceva similar pentru televiziune. Cam acestea au fost oferte RCS & RDS si data trecuta, sau de Black Friday in 2019, si nu prea exista motive sa credem ca lucrurile vor fi diferite in ceea ce priveste situatia care o vom intalni saptamana viitoare.

RCS & RDS va da startul campaniei chiar in dimineata zilei de luni, cel mai probabil, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de oferte, va trebui sa fiti prezenti la inceputul saptamanii viitoare pe website-ul operatorului.