Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Marile SCHIMBARI fata de S20

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA are doua mari schimari dezvaluite in raport cu S20 ULTRA, iata ce modificari foarte bune au fost facute pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA calitate

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA este pregatit pentru lansare de catre compania Samsung cu doua mari schimbari in raport cu seria S20, care a fost anuntata in cursul primaverii, si care n-a oferit experienta cea mai buna chiar de la inceput. Pentru inceput, se pare ca in Samsung GALAXY Note 20 ULTRA nu vom avea intr-adevar acel zoom de pana la 100X pe care l-am vazut in S20 ULTRA, cei de la Samsung preferand sa ramana la doar 50X.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va avea totusi un zoom de pana la 50X care este mult imbunatatit in raport cu ceea ce este oferit in seria S20 Ultra, iar asta e o veste extrem de buna pentru ca functia va oferi o experienta imbunatatita pentru clienti. In mod teoretic, zoom-ul de pana la 50X ar trebui sa aiba drept rezultat imagini mult mai clare, daca toate aceste imbunatatiri facute pentru Samsung GALAXY Note 20 ULTRA sunt cele asteptate.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: Doua Mari SCHIMBARI fata de S20

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA urmeaza deasemenea sa aiba si un ecran cu rata de refresh de 120 Hz, insa spre deosebire de S20 ULTRA, aceasta va putea fi activata de la bun inceput si pentru rezolutia QHD+. Stiti cu siguranta ca acest lucru nu a fost oferit pentru S20 ULTRA chiar din ziua lansarii, iar foarte multa lume a fost foarte suparata din cauza acestui lucru, insa cu Samsung GALAXY Note 20 ULTRA s-a invatat din greseli.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va avea multe imbunatatiri in raport cu seria lansata in vara anului trecut, de la ecran si pana la procesor, sau baterie, foarte multe imbunatatiri majore fiind oferite pentru clientii din intreaga lume. Aceasta schimbare este una de bun augur pentru toata lumea, si vorbim despre vesti grozave, dar ramane de vazut daca experienta finala de care vom avea parte pentru Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi intr-adevar cea asteptata de catre noi.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi lansat in luna august, fara ca o data sa fie cunoscuta deocamdata, dar este de asteptat sa-l vedem intr-o conferinta online pe 5 august, cu lansare pana la finalul lunii urmatoare.