DACIA Duster: Va fi Dat UITARII de Acest Nou SUV de la Dacia

DACIA Duster va fi dat uitarii in momentul in care acest nou model de SUV de la DACIA va fi lansat in mod oficial pe piata pentru toti clientii.

DACIA Duster invechit

DACIA Duster nu va ma fi singurul SUV pe care DACIA il va vinde pentru clientii din toata lumea incepand de anul viitor, iar asta pentru ca va fi lansat un nou model, dar totusi diferit. Mai jos puteti vedea cum urmeaza sa arate acest SUV care va ajunge in oferta DACIA langa DACIA Duster, si vorbim despre un inlocuitor pentru Lodgy, dar si despre o noua masina menita sa atraga noi clienti.

DACIA Duster este un model popular, dar ceea ce vedeti mai jos l-ar putea face uitat complet pentru ca arata cu mult, mult mai bine, are mai multe locuri, si va veni cu un upgrade tehnologic pe masura. Mai exact, DACIA Duster va avea un nou SUV cu care se va lupta pentru atentia oamenilor din Europa, si nu numai, iar acesta arata ca o masina demna de anul 2020, dupa cum puteti vedea deja, iar asta nu e tocmai o veste rea pentru clienti.

DACIA Duster: Va fi Dat UITARII de Acest Nou SUV de la Dacia

DACIA Duster invechit inlocuitor

DACIA Duster are nevoie mare de un upgrade pe partea vizuala, sau tehnologica, iar acest SUV nou vine cu tot ceea ce ar trebui sa existe in modelul principal, dar iata ca lucrurile nu stau totusi chiar asa. Pe de alta parte, noul SUV care va fi lansat langa DACIA Duster in oferta va veni cu o platforma in premiera pentru producatorul roman, si va oferi optiunea de a cumpara in sfarsit o masina hibrid care este facuta in Romania, la Mioveni.

DACIA Duster invechit lodgy

DACIA Duster va avea parte de un upgrade similar abia prin 2025/2026, adica peste foarte mult timp, deci pana atunci ramane sa vedem cat de interesant va fi acest nou model cu 7 locuri. Ca sa fiu complet sincer, cred ca versiunea facelift a DACIA Duster, la care se lucreaza acum, ar trebui sa vina cu macar un aspect vizual de acest gen pentru a ramane atractva, iar asta pentru ca acum are un aspect total destul de invechit, din pacate.

DACIA Duster este cel mai popular model de masina vandut de catre DACIA in momentul de fata, dar poate ca lucrurile nu vor mai fi la fel dupa ce acest nou model de SUV va ajunge in oferta companiei.