HBO Go: Mesajele GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Romania

HBO Go isi surprinde toti abonatii din Romania cu doua mesaje foarte interesante de care ar trebui sa stie toti cei care platesc pentru filme si seriale.

HBO Go doom

HBO Go continua sa surprinda in mod pozitiv, iar astazi vorbim despre noi mesaje foarte bune pentru toti abonatii din Romania, unele care ar trebui sa bucure foarte multe persoane, asa cum e si normal. Primul mesaj de care ar trebui sa stie toata lumea este ca HBO Go are un nou serial disponibil pentru abonati, iar acesta se numeste Perry Mason, el fiind lansat la inceputul saptamanii, si are in centru povestea unui detectiv care investigheaza o crima socanta.

HBO Go a avut anuntat de ceva vreme acest nou serial, Perry Mason fiind promovat in repetate randuri de catre cei de la HBO, si e normal sa se intample asta din moment ce povestea din spatele sau e una interesanta. HBO Go a lansat Perry Mason cu doar un singur episod disponibil chiar din prima zi, altele fiind pregatite pentru saptamanile urmatoare, astfel ca puteti incepe povestea, dar va trebui sa asteptati pentru a o descoperi pe toata in platforma.

HBO Go: Mesajele GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Romania

HBO Go nu se opreste totusi aici, si mai are o veste buna, iar asta pentru ca din 26 iunie va reincepe un alt serial popular care a fost lansat anul trecut, el avand denumirea Doom Patrol. Dupa ce a fost primit cu foarte multe aprecieri din partea abonatilor din intreaga lume, Doom Patrol urmeaza sa aiba al doilea sezon disponibil din data de 26 iunie, si mai multa actiune este mai mult ca sigur pregatita pentru acest serial urmarit de multi abonati.

HBO Go are o serie de actori de exceptie printre cei care si interpreteaza rolurle in cadrul serialului, astfel ca daca asteptati sa-i revedeti, atunci cu siguranta nu veti fi dezamagiti. Exact precum in cazul Perry Mason, si Doom Patrol va fi lansat in cadrul HBO Go cu episoade noi disponibile in fiecare saptamana, deci va exista o lunga perioada de asteptare pentru unele dintre noile episoade care vor aduce si actiunea asteptata de catre toata lumea.

HBO Go mai are cateva surprize pregatite luna aceasta, insa din pacate ele sunt putine la numar, asa ca ramane sa vedem ce va mai fi anuntat pentru luna urmatoare de catre platforma.