Fortnite: Schimbari SURPRIZA Anuntate Inopinat de catre Epic

Fortnite stabilitate

Fortnite a avut in mod complet neasteptat anuntate ieri o serie de schimbari de catre cei de la Epic Games, si vorbim despre modificari care vin sa imbunatateasca intr-o foarte mare masura experienta de joc de care au parte cei care sunt activi in cadrul platformei online a companiei.

Fortnite a anuntat faptul ca o actualizare menita sa rezolve problemele de stabilitate a fost lansata in dimineata zilei de ieri pentru joc, totul fara vreo avertizare prealabila, ceea ce desigur ca a nedumerit multi jucatori, insa modificarile sunt facute, in final, spre binele noastru, al tuturor.

Fortnite a implementat deasemenea si imbunatatiri pentru Party Royale, un mod foarte popular de joc pentru toata lumea, iar asta vine ca o veste foarte buna pentru jucatori, mai ales ca au existat unele probleme cu modul in care se desfasura actiunea, dar acum ar trebui sa fi revenit totul la normal.

Fortnite are deasemenea rezolvata in iPhone o problema din cauza careia jucatorii aveau parte de blocaje scurte pe anumite tipuri de dispozitive, insa aceasta situatie ar trebui sa fi disparut si lucrurile sa revina la normal, ceea ce desigur ca nu e tocmai o vestea rea pentru utilizatori.

Fortnite urmeaza sa aiba un patch si mai important lansat in perioada imediat urmatoare de catre cei de la Epic Games, acela urmand a aduce si mai multe imbunatatiri insemnate pentru toti cei care sunt activi in momentul de fata in cadrul platformei accesate de sute de milioane de oameni.