WhatsApp: Noua Functie SURPRINZATOARE din Toate Telefoanele

WhatsApp are astazi dezvaluita o noua functie surprinzatoare care va ajunge in toate telefoanele din lumea intreaga, iata de ce se vor putea bucura oamenii.

WhatsApp animatii

WhatsApp are astazi descoperita o noua functie secreta care va fi disponibila in toate telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre o functie pe care mai mult ca sigur multi dintre voi va veti dori sa o folositi in conversatiile cu prietenii. Mai exact, cei de la WhatsApp implementeaza in momentul de fata in aplicatia de mesagerie o noua functie care permite trimiterea de stickere animate catre prieteii nostri in oricare dintre conversatiile pe care le purtam.

WhatsApp are mai jos prezentat unul dintre aceste stickere animate care urmeaza sa ajunga la utilizatorii ce folosesc aplicatia in lumea intreaga, si puteti vedea ca vorbim despre o surpriza foarte interesanta. WhatsApp va avea integrate o serie de stickere animate pe care le putem folosi, insa aplicatia va permite deasemenea descarcarea de stickere animate din alte aplicatii, sau website-uri, astfel ca putem imbogati colectia, la nevoie.

WhatsApp: Noua Functie SURPRINZATOARE din Toate Telefoanele

WhatsApp animatii stickere

WhatsApp are aceasta noua functie descoperita intr-o versiune beta a aplicatiei pentru Android, deci este inca in plin proces de dezvoltare, si nu se stie foarte clar cam cand ar urma sa fie lansata in mod oficial pentru toata lumea. Se pare ca WhatsApp colaboreaza inclusiv cu producatori terti pentru a avea stickere animate disponibile pentru utilizatori in momentul in care aceasta noua functie va fi lansata, deci nu o vom avea oferita fara ele.

WhatsApp a gandit aceasta noua functionalitate in ideea de a ii ajuta pe utilizatori sa se exprime mai usor in conversatiile pe care le au, insa desigur si pentru a se exprima intr-un mod mai distractiv decat pana acum. Intreaga funcitonalitate cu stickere animate pentru WhatsApp se va adauga celei existente, astfel ca utilizatorii vor avea parte de o experienta completa cand vine vorba despre folosirea aplicatiei de mesagerie cu oricare dintre prieteni.

WhatsApp inca nu e pregatita sa ofere aceasta functie pentru toata lumea, astfel ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand cei de acolo vor considera ca ea este suficient de bine pregatita pentru a ne fi oferita in mod oficial.