Kaufland: Anuntul SPECIAL pentru Romani, ce Face in Magazine

Kaufland are un anunt special pentru toti romanii astazi, iata ce a decis sa faca in magazinele din toata tara chiar acum, si ce trebuie sa stii.

Kaufland special

Kaufland are astazi un nou anunt special pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce se intampla in toate magazinele din Romania, deci desigur ca este si foarte important. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca toti posesorii de carduri au o serie de oferte speciale incepand de astazi in Romania, iar in cadrul website-ului sau acestea sunt listate pentru toti cei interesati sa profite de ele, si de ceea ce aduc pentru noi.

Kaufland nu e la prima serie de oferte de acest gen pentru toti clientii sai din Romania, iar asta deoarece pntru clientii care au carduri a mai oferit si in trecut promotii extrem de bune. Kaufland a creat cardurile sale de fidelitate special pentru a-i ajuta pe clientii din Romania sa se bucure de noi oferte foarte bune la diverse perioade regulate de timp, iar ceea ce vedem acum nu este cu nimic diferit, doar ca este reinnoita oferta petnru noi.

Kaufland: Anuntul SPECIAL pentru Romani, ce Face in Magazine

Kaufland le ofera deasemenea tuturor posesorilor de carduri si cate doua carduri Animaterra la fiecare 50 de LEI care sunt cheltuiti in magazinele sale din Romania, deci veti si ce sa primiti pentru banii platiti. In cazul in care nu stiati deja, Kaufland promoveaza de ceva vreme povestea Animaterra pentru clientii din toata Romania, avand chiar si aplicatii speciale care pot fi descarcate pe telefoanele romanilor chiar in momentul de fata pentru a profita de poveste.

Scanează #KauflandCard și ai oferte cât vezi cu ochii: kaufland.ro/kauflandcard 👀 În plus, la fiecare 50 de lei cheltuiți primești și două cartonașe Animaterra. Tu câte ai strâns deja?😀

Publicată de Kaufland Romania pe Miercuri, 24 iunie 2020

Kaufland le ofera deasemenea tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a isi crea si propria poveste in cadrul Animaterra, fiecare cartonas primi contribuind la completarea seriei, si implicit a povestii. Kaufland a creat o lume virtuala destul de complexa pentru Animaterra, si daca inca nu v-ati apucat de adunat cartonase, ar trebui sa o facet, profitand inclusiv de ofertele care sunt disponibile pentru cardul pe care l-ati primit pentru ca sunteti client fidel.

Kaufland are aceast apromotie speciala disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca profitati de tot cat aveti ocazia, pentru ca nu va fi disponibil pentru o perioada foarte lunga de timp.