Netflix: OFICIAL, Noua Vestea PROASTA pentru TOTI Abonatii

Netflix a anuntat in mod oficial o veste proasta pentru abonatii din toata lumea, iata ce decizie a fost luata de catre platforma de streaming.

Netflix finalitate

Netflix a anuntat in mod oficial astazi o veste foarte proasta pentru abonatii din toata lumea, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt extrem de mari pentru utilizatori, iar din pacate lucrurile nu se intampla asa cum vor ei. Desi in cursul zilei de ieri cei de la Netflix au confirmat faptul ca sezonul al cincilea din Lucifer a fost anuntat pentru lansare in cursul lunii august, iata ca astazi avem parte si de o veste foarte proasta tot legata de acest serial.

Netflix va produce si sezonul 6 pentru serialul Lucifer, insa din pacate acesta va fi si ultimul din intreaga serie, ceea ce este o veste foarte proasta pentru foarte multi abonati care sunt fani ai serialului. De ce a luat Netflix decizia de a incheia serialul cu sezonul 6 fara a vedea ce succes va avea sezonul 5 este greu de spus, dar lucrurile se vor intampla in aceasta ordine, asa ca daca erati interesati de el, trebuie sa stiti ce se va intampla in anul 2021.

Netflix: OFICIAL, Noua Vestea PROASTA pentru TOTI Abonatii

Netflix a publicat mesajul de mai jos pentru a ne arata intr-un mod destul de elocvent ceea ce urmeaza sa se intample cu serialul Luciferl in anul 2021, si poate ca acest anunt nu putea fi gandit mai bine. Cei de la Netflix au “salvat” serialul Lucifer dupa ce a fost luata decizia, de catre producatorul anterior, de a renunta la productia sa din cauza audientelor care nu erau tocmai chiar atat de bune precum se spera in acel moment.

Nu ne-am putut abține. Lucifer | sezonul 6, sezon final. Chiar final.

Publicată de Netflix pe Marţi, 23 iunie 2020

Netflix readuce Lucifer cu un sezon nou in platforma sa in a doua parte a lunii august, si daca totul va decurge asa cum trebuie, poate ca sezonul 6 nu va fi chiar ultimul pentru serie. S-au mai intalnit cazuri in care seriale au fost salvate multumita audientelor bune pe care le-au avut, si e posibil ca in cazul Lucifer sa fie ceva similar, chiar daca in momentul de fata cei de la Netflix par destul de hotarati sa renunte complet la productia acestui serial.

Netflix va publica mai mult ca sigur noi trailere pentru Lucifer, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va mai dezvalui in legatura cu noul sezon care va ajunge in cursul acestei veri.