BANCA Transilvania: Mesaj de INTERES ce-i VIzeaza pe Clienti

BANCA Transilvania a publicat astazi un mesaj de interes care-i vizeaza pe foarte multi dintre clientii din Romania, ia ce transmite acum banca.

BANCA Transilvania unlock

BANCA Transilvania are astazi un mesaj foarte interesant care-i vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si puteti vedea mai jos ce transmite banca pentru toata lumea, si e posibil ca unii dintre voi sa fiti ajutati de asta. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au dezvaluit care este cea mai popular metoda de plata cu telefonul, o functionalitate pe care banca o ofera de ceva vreme pentru clienti, atat cei care au iPhone, cat si cei care au Android.

BANCA Transilvania spune ca Unlock & Pay este cea mai populara metoda de plata cu telefonul folosita de catre clientii sai la POS-urile din toata tara, ea fiind una dintre cele doua oferite de catre banca pentru toata lumea. Aceasta metoda de plata le permite clientilor sa-si deblocheze telefoanele si sa plateasca imediat la un POS cu cardul principal pe care-l au setat in aplicatia BT Pay, BANCA Transilvania creand o metoda foarte simpla de a plati cu telefonul.

BANCA Transilvania: Mesajul de INTERES ce-i VIzeaza pe Clienti

BANCA Transilvania ofera deasemenea posibilitatea de a plati prin BT Pay si cu orice alt card bancar pe care clientii il au integrat in aplicatia sa, insa in aceasta situatie trebuie parcursi mai multi pasi pentru a face plata finala. Spre deosebire de prima metoda, aici e nevoie de autentificare si in aplicatie, plus alegerea cardului, deci BANCA Transilvania spune ca Unlock & Pay e si cea mai simpla metoda de a face plati mobile la POS de catre clienti.

Tu ce modalitate preferi? ☺️#BTPayrullz #EasyBanking

Publicată de Banca Transilvania pe Luni, 22 iunie 2020

BANCA Transilvania promoveaza de ceva vreme solutiile de plata mobila in Romania, iar acest lucru a adus pentru clienti o aplicatie complexa care este capabila sa faca si plati mobile in mai multe moduri. Desigur ca daca aveti Apple Pay pe iPhone, trebuie tot doar sa va deblocati telefonul si ati facut plata, insa BANCA Transilvania vorbeste aici doar despre aplicatia BT Pay dedicata telefoanelor cu sistem de operare Android, in iOS neputand fi implementat sistemul sau de plati.

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay in mod gratuit prin intermediul magazinelor App Store si Google Play Store, insa revin si va spun ca doar in Android are propriul sistem de plati mobile implementat.