BANCA Transilvania: Mesajul pentru Clienti, Ce face DOAR Azi

BANCA Transilvania are un mesaj important pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa faca exclusiv astazi pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii.

BANCA Transilvania jbl

BANCA Transilvania are astazi un mesaj special pentru toti clientii sa din Romania, si vorbim despre ceva ce ofera pentru ei exclusiv astazi in toata tara, asa cum face de obicei in aceste situatii. BANCA Transilvania a anuntat ca astazi organizeaza o noua sesiune a BT Pay Day pentru toti clientii din Romania, iar asta desigur ca inseamna ca ei vor primi un cadou daca aleg sa foloseasca aplicatia pentru a face diverse tranzactii prin conturile proprii.

BANCA Transilvania a anuntat ca astazi le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o boxa contactless de la JBL, care este luminata, si ar putea fi “sufletul” unei petreceri reusite cu prietenii. Aceasta este a doua boxa pe care cei de la BANCA Transilvania o ofera pentru clientii din Romania in ultimele luni, prima fiind una de la Google, insa aceasta e mai cool pentru ca este iluminata in functie de ritmul muzicii pe care o ascultam.

BANCA Transilvania: Mesajul pentru Clienti, Ce face DOAR Azi

BANCA Transilvania nu ofera prea multe detalii despre specificatiile boxei, insa din moment ce vorbim despre ceva e la JBL, e cat se poate de clar ca este vorba despre una foarte buna. Pe de alta parte, nu trebuie sa uitati ca pentru a va inscrie in acest concurs organizat de catr BANCA Transilvania, va trebui sa faceti tranzactii prin BT Pay astazi, fie ca e vorba despre plati mobile, transferuri de bani, sau chiar donatii pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus.

Joi se lasă cu premii de la #BTPay. 🥳 De data asta aducem un vibe bun cu o boxă contactless JBL. 🎶Ce ai de făcut? Vezi joi în oferte BT Pay

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 24 iunie 2020

BANCA Transilvania impune aceasta obligatie pentru a putea profita de concurs, si a avea sansa de a castiga aceasta boxa cool, si de ce sa nu va inscrieti, daca puteti face asta chiar acum. Oricare dintre actiunile enumerate mai sus va aduc sansa de a castiga una dintre aceste boxe, asa ca nu exista vreun motiv pentru a nu alege sa va inscrieti si sa castigati o boxa grozava care este oferita de catre institutia financiara din Romania acum.

BANCA Transilvania organizeaza in mod curent concursuri BT Pay Day, insa nu totdeauna are premii atat de interesante precum aceasta boxa contactless oferita de catre cei de la JBL.