Orange: Veste GROZAVA Asteptata de MULTI Clienti din Romania

Orange a anuntat o veste grozava asteptata de catre foarte multi clienti din Romania, iata ce trebuie sa stie abonatii operatorului de telecomunicatii.

Orange liga

Orange vine astazi cu un anunt foarte interesant, si o veste grozava, pentru foarte multi dintre clientii sai din Romania, iar asta pentru ca s-a gandit la toata lumea cu serviciile pe care le ofera. Mai exact, cei care vor sa vada meciurile din La Liga prin intermediul Orange au acum posibilitatea de a urmari totul multumita posturilor de televiziune Look PLus, care sunt disponibile inclusiv in cadrul Orange TV Go, in aceasta pagina, pentru abonati.

Orange ofera posibilitatea de a vedea postul de televiziune Look Plus doar acelor abonati care au si un abonament de televiziune, sau care platesc pentru una dintre extraoptiunile dedicate serviciului. Vorbim despre una dintre extraoptiunile dedicate pentru clientii Orange care nu au abonamente de televiziune, acestea costand pana la 6 euro pe luna, si ofera acces la toata lista de canale de televiziune, plus filmele care sunt oferite de operator.

Orange: Veste GROZAVA Asteptata de MULTI Clienti din Romania

Orange are de foarte multa vreme aceasta oferta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca si exista interes pentru a vedea online filme si canale TV, fie de pe telefoane si tablete, fie de pe calculatoare. Revenind la La Liga, aceasta competitie este disponibila in cadrul platformei online a celor de la Orange impreuna cu altele care sunt transmise de catre Eurosport, sau Telekom Sport, ambele canale fiind oferite deasemenea pentru clienti.

Poate Athletic Bilbao să o detroneze de pe primul loc pe Barcelona, echipă neînvinsă în ultimele cinci meciuri? Nu rata…

Publicată de Orange pe Marţi, 23 iunie 2020

Orange nu mai are Eurosport in grila sa de programe TV, insa il ofera pentru cei care vor sa vada continut prin Orange TV, iar asta pentru ca vorbim despre o platforma separata, disponibila exclusiv online. In cadrul posturilor de la Eurosport sunt deasemenea transmise competitii sportive importante, astfel ca toti clientii de la Orange se pot bucura atat de competitiile sportive din Romania, cat si de cele mai importante din Europa, multumita platformei online a companiei.

Orange va continua sa ofere acces separat la Eurosport si in perioada urmatoare dupa ce grupul Discovery nu s-a inteles cu Telekom pentru furnizarea canalelor TV, asa ca il gasiti doar acolo.