DIGI Mobil: TOTI Romanii Vizati de Anuntul INCREDIBIL de Bun

DIGI Mobil este in centrul unui mesaj urias emis de catre RCS & RDS, iata ce anunt incredibil a venit pentru toti romanii, si ce trebuie sa stii acum.

DIGI Mobil teleportarea

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, iar pentru toti romanii a venit un anunt incredibil de bun de la RCS & RDS, unul de care ar trebui sa stie toata lumea in momentul de fata. Mai exact, DIGI Mobil urmeaza sa aiba, cel mai probabil, chiar de luni o noua oferta de portare de care se vor putea bucura toti romanii pentru a avea servicii mai ieftine decat cele pe care le au la operatorii ale caror servicii le folosesc acum.

DIGI Mobil este compania care inregistreaza in mod constant cele mai mari portari din Romania in fiecare trimestru fiscal, sau an, iar ceea ce a anuntat acum este o surpriza extrem de buna. DIGI Mobil vrea sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de servicii extrem de bune la preturi mici, iar incepand de saptamana viitoare vom vedea pe website-ul sau ofertele grozave pe care operatorul le-a pregatit pentru toti romanii din toata tara.

DIGI Mobil: TOTI Romanii Vizati de Anuntul INCREDIBIL de Bun

DIGI Mobil a avut in multe randuri oferte extrem de bune pentru romanii care au avut dorinta de a se porta in reteaua sa, iar asa a ajuns sa fie operatorul cu cele mai mari portari inregistrate in fiecare trimestru fiscal. Acum lucrurile sunt putin mai complicate deoarece Telekom vine cu oferte mult mai agresive in Romania, astfel ca si DIGI Mobil a devenit mai agresiv, dar asta e o veste buna pentru toti romanii care vor servicii ieftine.

DIGI Mobil va anunta, cel mai probabil, ca va oferi reducere de 50% timp de 6 luni pentru abonamentele de telecomunicatii pentru conctracte incheiate pe o perioada de 2 ani de zile. Nu ar fi exclus sa vedem reduceri de 50% si pentru 12 luni in cazul contractelor de 2 ani de zile, insa aici e vorba despre o oferta mult mai agresiva a celor de la DIGI Mobil, si ramane de vazut daca intr-un final va oferi o reducere atat de buna pentru clienti.

DIGI Mobil va desfasura campania sa de oferte grozave pentru portari pentru o perioada limitata de timp in Romania, si reducerile nu se vor limita doar la abonamentele de telefonie mobila, ci vor fi disponibile  si pentru alte servicii.