Fortnite: Iata Cum vei Vedea FILME Direct in cadrul Jocului

Fortnite filme

Fortnite continua sa surprinda pe toata lumea cu noutatile importante pe care le ofera pentru toti jucatorii, iar astazi vorbim despre o noua schimbare buna, doar ca de aceasta data pentru Party Royale, acolo unde jucatorii vor putea vedea filme in cadrul jocului online.

Fortnite urmeaza sa incepaa din 26 iunie sa transmita filmele lui Christopher Nolan in cadrul jocului, trei pelicule ale binecunoscutului regizor urmand a fi disponibile in intregime pentru cei care joaca Party Royale, si asta e o premiera pentru jocurile online.

Fortnite va transmite prin intermediul jocului sau filmele Inception, Batman Begins, si The Prestige, deci vorbim despre trei titluri care au fost extrem de apreciate in momentul lansarii, iar toti cei care n-au avut ocazia de a le vedea, o vor putea face acum in cadrul jocului.

Fortnite va tarnsmite totul pe un ecran imens, intr-un format suficient de mare pentru ca jucatorii sa poata vedea fara probleme toata actiunea filmelor pe care Christopher Nolan le-a creat cu destul de mult timp in urma, deci experienta ar trebui sa fie una buna.

Fortnite are si programul disponibil in cadrul website-ului sau pentru toti cei sunt interesati sa urmareasca filmele care sunt transmise de catre cei de la Epic Games, iar desi deocamdata pentru Romania nu e listat vreun program, in mod sigur vor fi transmisiuni si pentru noi.