BRD Romania: Anuntul GROZAV pentru TOTI Clientii din Tara

BRD Romania a facut un anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, bucurandu-i pe foarte multi dintre ei cu o schmbare asteptata de ani de zile.

BRD Romania android

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu un numar considerabil de clienti la nivel national, iar pentru unii dintre ei vine o veste foarte buna de care se vor putea bucura in mod sigur. Mai exact, saptamana trecuta cei de la BRD Romania au anuntat lansarea Apple Pay pentru clientii cu telefoane iPhone, sau Apple Watch, care vor sa faca plati mobile la POS-urile comerciantilor, insa banca nu se limiteaza doar la atat.

BRD Romania nu va oferi posibilitatea de a face plati mobile doar cu Apple Pay, ci lucreaza in momentul de fata inclusiv la o solutie similara pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Cei de la BRD Romania n-au dezvaluit prea multe detalii cu privire la planurile pe care le au in ceea ce priveste oferirea unei solutii similare Apple Pay inclusiv pe telefoanele Android, insa acolo lucrurile sunt mult mai simple pentru oricare dintre banci.

BRD Romania: Anuntul GROZAV pentru TOTI Clientii din Tara

BRD Romania intra intr-un final in “randul lumii” cu lansarea Apple Pay pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre un serviciu oferit de mai bine de un an de zile de foarte multe banci din Romania. BRD Romania nu s-a grabit sa ofere tehnologia aceasta de ultima ora pentru clienti, fortandu-i sa-si foloseasca doar cardurile contactless pentru plati la POS-urile din toata lumea, dar poate ca de aici va veni si o schimbare mai mare.

BRD Romania ar bucura extrem de multi clienti daca ar decide sa ofere si pe telefoanele Android un sistem de plati mobile similar celui Apple Pay, insa nimeni nu stie cand anume se va intampla acest lucru. Avand in vedere ca BRD Romania a avut nevoie de atat de mult timp pentru a implementa Apple Pay pentru clientii sai din toata tara, e de asteptat ca oferirea unei solutii similare pentru Android sa nu se faca atat de rapid precum se asteapta clientii.

BRD Romania inca mai are foarte multe de recuperat in fata concurentei in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera pentru clienti, dar poate ca in urmatorii ani va reusi sa faca acest lucru.