RCS & RDS: Anunt IMPORTANT Facut Astazi pentru TOTI Romanii

RCS & RDS are astazi un anunt important facut pentru toti romanii, nu doar pentru clientii sai, iata ce a dezvaluit grupul de telecomunicatii acum.

RCS & RDS incepere

RCS & RDS vine astazi cu un anunt foarte important pentru toti romanii, si vorbim despre ceva ce asteptam de cateva zile, cei de la DIGI tinand suspansul la un nivel destul de ridicat, asa cum au mai facut in trecut. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat astazi cand urmeaza sa afiseze intr-un final ofertele pe care le vor avea disponibile pentru marea teleportare pe care o organizeaza in Romania, si totul vine chiar atunci cand ne cam asteptam.

RCS & RDS a anuntat ca peste 3 zile si aproximativ 14 ore va afisa toate ofertele bune pe care le are pentru portare in reteaua sa, ele fiind dedicate exclusiv celor care vin dintr-o alta retea din Romania. RCS & RDS a anuntat “marea teleportare” inca de saptamana trecuta pentru romanii care sunt in cautare de servicii mai bune si mai ieftine decat cele de care se bucura in momentul de fata in tara noastra, si sigur exista multe surprize pregatite.

RCS & RDS: Anunt IMPORTANT Facut Astazi pentru TOTI Romanii

RCS & RDS incepere oferte

RCS & RDS vine prin campania de teleportare cu un raspuns la agresivitatea cu care Telekom a incercat sa atraga noi clienti in reteaua sa prin portare, iar totul vine ca un foarte mare beneficiu pentru toti romanii. Aparitia de oferte foarte bune pentru portare la RCS & RDS, si la concurenta, aduce cu sine preturi mai mici pentru serviciile de care se bucura clientii din toata tara, ceea ce in final este cea mai buna veste posibila pentru noi in contextul global.

RCS & RDS va oferi cel mai probabil reduceri de 50% pentru cateva luni pentru diverse servicii pe care le ofera in Romania, asa cum a oferit de fiecare data, si cam asta e tot ceea ce poate oferi. Separat de reduceri la abonamente, sau chiar gratuitate, pentru cateva luni, cei de la RCS & RDS nu prea au ce sa ofere in campaniile de acest gen, deci nu ne putem astepta la altceva in aceasta campanie, si ramane doar de vazut cat de lungi vor fi gratuitatile, sau reducerile.

RCS & RDS va da startul la campanie in noaptea zilei de marti, 30 iunie, iar deocamdata nu stim cat urmeaza sa dureze totul, dar cel mai probabil e vorba de o campanie disponibila doar saptamana viitoare.