GTA 6: SURPRIZA Uriasa care ar face Jocul cu Adevarat GROZAV

GTA 6 largire

GTA 6 este inca in plin proces de dezvoltare, si se afla la o distanta destul de mare de lansare, insa constant apar informatii noi cu privire la surprizele bune pe care ar urma sa ni le aduca acest joc grozav creat de catre cei de la Rockstar Games pentru toata lumea.

GTA 6 ar putea sa extinda harta cu locatii in care ne putem juca multumita unor actualizari succesive pe care cei de la Rockstar Games ni le-ar putea oferi in decursul timpului, iar asta e ceva ce tot auzim de ceva vreme de la diversi oameni care par sa stie ce face compania.

GTA 6 a avut anuntat in repetate raduri faptul ca prin actualizari succesive ar putea avea extinse locatiile in care se va putea desfasura intreaga actiune pentru utilizatorii din intreaga lume, dar pregatirea acestora ar putea dura destul de mult timp.

GTA 6 urmeaza sa aiba oricum o lume virtuala mai extinsa decat cea pe care o stim de la GTA 5, insa tot mai multe informatii ne spun ca vom vedea multiple locatii noi de la bun inceput, dar si ca vom vedea altele noi inclusiv dupa ce jocul va fi lansat.

GTA 6 va avea totul implementat pentru a oferi o experienta cat mai buna, si mai lunga, pentru jucatul online, un obicei al oamenilor care pentru Rockstar Games aduce foarte multi bani in momentul de fata.