WhatsApp: Noua PROBLEMA Mare Rezolvata cu o Schimbare Buna

WhatsApp are rezolvata o mare problema de care a inceput sa se planga foarte multa lume in urma unei schimbari facuta pentru telefoanele utilizatorilor.

WhatsApp biblioteca

WhatsApp are rezolvata o mare problema de catre o noua schimbare pentru aplicatia care este folosita in telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre o veste foarte buna pentru toata lumea. Cu doar cateva saptamani in urma, cei de la WhatsApp au implementat in aplicatia pentru Android posibilitatea de a accesa din meniul de scurtaturi pentru actiuni una noua care facilita deschiderea Messenger Rooms pentru a face apeluri video in grup prin acea platforma.

WhatsApp a eliminat scurtatura pentru accesarea rapida a bibliotecii foto/video din telefoane, lasand doar scurtatura care permite deschiderea camerei, iar de acolo oamenii trebuiau sa mearga la biblioteca. Incepand cu cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android a fost reimplementata functionalitatea care le ofera utilizatorilor posiblitatea de a accesa rapid toate pozele si clipurile video pe care le au deja facute cu telefoanele.

WhatsApp: Noua PROBLEMA Mare Rezolvata cu o Schimbare Buna

WhatsApp biblioteca foto

WhatsApp le usureaza oamenilor foarte mult viata cu implementarea acestei noi functionalitati pentru telefoane, iar asta in ideea in care foarte multa lume trimite in mod constant poze si clipuri video. Eliminarea vechii scurtaturi a venit ca o necesitate pentru a nu extinde dimensiunea sectiunii in care sunt listate scurtaturile, iar reimplementarea sa in WhatsApp aduce si o crestere a spatiului pe care acesta il ocupa pe ecran dupa ce este accesat de catre utilizatori.

WhatsApp a mai luat decizii de acest gen in trecut pentru utilizatorii sai, si desigur ca foarte multa lume a fost suparata pentru ca modificarile nu sunt tocmai de bun augur. Eliminarea unei scurtaturi de acest gen, si obligarea oamenilor sa treca prin alte cateva meniuri pentru a putea trimite niste poze nu e tocmai o masura populara, insa iata ca intr-un final tot oamenii au castigat, iar functia a fost readusa la versiunea sa initiala de catre companie.

WhatsApp va lansa modificarea in versiune finala impreuna cu o actualizare pentru aplicatia dedicata telefoanelor cu sistem de operare Android, insa desigur ca va trebui sa asteptam pana cand totul va fi 100% pregatit.