Huawei MATE 40 Pro: DATA de LANSARE Dezvaluita in Premiera

Huawei MATE 40 Pro are data de lansare dezvaluita in premiera pentru toti fanii companiei care sunt dornici sa cumpere noul model de telefon in toamna.

Huawei MATE 40 Pro celebrare

Huawei MATE 40 Pro, impreuna cu celelalte modele de telefoane din serie, are astazi dezvaluita in premiera o posibila data la care ar urma sa fie lansat pentru clientii din intreaga lume care il asteapta. Conform unui cunoscut leaker asiatic, Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie lansat de ziua nationala a Chinei, adica 1 octombrie, si data e usor intarziata in raport cu ceea ce s-a intamplat cu seria lansat in toamna anului 2019 pentru clienti.

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie lansat cu aproximativ o saptamana mai tarziu decat seria anterioara, ceea ce nu e tocmai neasteptat, sau chiar atat de tarziu precum spuneau unele zvonuri. Informatii aparute in ultimele saptamani de la diversi leakeri mai mult, sau mai putin, cunoscuti spuneau ca lansarea Huawei MATE 40 Pro este intarziata cu nu mai putin de doua luni de zile, insa realitatea pe care o vedem acum este una cu mult diferita.

Huawei MATE 40 Pro: DATA de LANSARE Dezvaluita in Premiera

Huawei MATE 40 Pro lansat de ziua nationala a chinei este ceva cat se poate de logic, iar asta daca Huawei vrea sa arate ca inca este o companie foarte puternica, si foarte iubita in China in continuare. Lansarea Huawei MATE 40 Pro in data de 1 octombrie ar fi mai mult o dovada a puternii companiei, si a atasamentului fata de Chna, decat o amanare, sau orice altceva, iar asta in conditiile in care piata de acolo este extrem de importanta pentru companie.

Huawei MATE 40 Pro va fi un telefon foarte important pentru cei de la Huawei, iar asta pentru ca va fi ultimul produs fara prohibitie impusa de catre SUA pentru componentele importante pentru asemenea produse. Mai mult decat atat, Huawei MATE 40 Pro ar putea fi telefonul care sa “impinga” compania Huawei deasupra celor de la Samsung in vanzarile de telefoane, asa cum s-ar fi intamplat deja in cursul lunii mai, desi nu exista confirmari independente.

Huawei MATE 40 Pro lansat pe 1 octombrie, ar trebui sa ajunga in magazine undeva prin a doua parte a lunii, doar ca deocamdata nu se stie chiar atat de clar cand s-ar putea intampla asta.