Android: Vesti PROASTE pentru Sute de MILIOANE de Telefoane

Android are parte astazi de vesti proaste care vizeaza sute de milioane de telefoane si tablete din intreaga lume, iata ce se va intampla cu ele.

Android eliminari

Android este cel mai popular sistem de operare pentru telefoane mobile, de departe, iar in curand va fi lansata si versiunea 11 a sa pentru miliarde de dispozitive din intreaga lume. Din pacate, pentru multe sute de milioane dintre ele vin si vesti proaste pentru ca nu chiar toate noutatile majore care au fost pregatite de catre Google vor si ajunge in viitoarele modele de telefoane, iar asta pentru ca producatorii nu se vor grabi sa le ofere clientilor.

Android va avea o noua functie si aplicatie grozave care le va permite utilizatorilor sa controleze diverse gadget-uri inteligente din casele lor, fie ca e vorba de becuri, prize, electrocasnice, sau multe altele. Desi sistemul in sine este unul extrem de bun, si asteptat de catre multe persoane, din pacate cei de la Google nu vor impune obligativitatea ca el sa ramana in telefoane, astfel ca producatorii il vor putea dezactiva in versiunea Android din dispozitivele lor, si sa ofere solutii proprii.

Android: Vesti PROASTE pentru Sute de MILIOANE de Telefoane

Android va avea deasemenea si un sistem nou de afisare a notificarilor pentru aplicatiile de socializare, sau mesagerie, iar oamenii vor putea purta conversaii direct in acestea, ele fiind grupate in partea superioara a centrului de notificari. Problema este ca nici acest sistem nu va fi impus ca unul obligatoriu pentru producatorii de telefoane cu sistem de operare Android, astfel ca fiecare va putea oferi o implementare proprie, improbabil mai buna.

Android va avea si un un sistem special de API-uri, in versiunea 11, care va permite stocarea de informatii despre documentele de identitate in telefoane, ceea ce-ar putea elimina necesitatea purtarii lor tot timpul cu noi. Asa cum v-ati imaginat deja, nici aceasta functionalitate nu va fi obligatorie pentru producatorii de telefoane Android, astfel ca fiecare va face exact ce doreste, iar mult mai mult ca sigur nu o vor implementa pentru clientii lor.

Android a mai avut functii grozave care au fost eliminate de catre producatori in versiunile lor pentru telefoane si tablete, iar cu versiunea 11 a sistemului de operare urmeaza sa se intample ceva similar.