Orange: Anuntul MAJOR de care TREBUIE sa Stie TOTI Clientii

Orange are un anunt majora pentru toti clientii sai din Romania, iata despre ce mesaj al operatorului ar trebui sa stie toti cei care ii folosesc serviciile.

Orange fotbal

Orange are pentru toti clientii sai din Romania un anunt foarte serios de care ei ar trebui sa stie chiar acum pentru ca vine ca o veste extrem de buna, ce va bucura cu siguranta si destul de multa lume. Zilele trecute cei de la Orange au oferit pentru clientii sai din Romania primele detalii cu privire la faptul ca pot urmari ligile de fotbal din strainatate folosindu-se de aceasta pagina.

Orange vine acum cu un alt anunt la fel de bune, iar asta pentru ca inclusiv meciurile de fotbal din Romania pot fi urmarite prin platforma sa multumita posturlor de televiziune Look. Orange a spus zilele trecute ca toti clientii sai pot sa urmareasca fara probleme meciul dintre FCSB si Dinamo multumita postului de televiziune Look, iar acelasi lucru ar trebui sa fie valabil inclusiv pentru alte meciuri de fotbal care au loc in Romania in perioada urmataore.

Orange: Anuntul MAJOR de care TREBUIE sa Stie TOTI Clientii

Orange nu are vruen canal de sport, asa cum au Telekom, sau Digi, insa are in grila sa de programe alte posturi de televiziune care transmit meciurile de fotbal din Romania, dar si din alte tari. Multumita acestora veti putea urmari competitiile sportive favorite in cadrul platformei online a celor de la Orange, ar asta va ajuta sa va mai ocupati timpul, fie ca stati acasa, sunteti la mare, la munte, sau oriunde va relaxati in pandemia de Coronavirus.

Bucură-te în această seară de fotbal cu Orange TV Go si Orange TV. Vezi meciul Dinamo – FCSB din Cupa Romaniei, de la…

Publicată de Orange pe Joi, 25 iunie 2020

Orange are aceste posturi incluse in platforma sa online Orange TV Go, insa ele ar trebui sa se regaseasca inclusiv in grila de programe pe care o are pentru abonamentele de televiziune. In mod normal, ar trebui sa puteti vedea si acolo fara probleme programele pe care Orange le transmite, si sunt destule, astfel ca va puteti bucura de cele mai bune competitii sportive din Romania, sau din strainatate, si chiar mai mult decat atat, chiar acum.

Orange are si oferte speciale pentru a vedea aceste posturi de televiziune doar online, fara abonament de de televiziune, si totul este disponibil pe website-ul sau chiar acum.