Fortnite: VIDEO, Noua Arma SECRETA care va Ajunge in Joc

Fortnite va avea o noua arma oferita de catre cei de la Epic Games pentru toti jucatorii, iar in clipul video de mai sus puteti vedea despre ce fel de arma este vorba, ea fiind una care mai mult ca sigur e asteptata de catre foarte multi dintre jucatorii titlului.

Fortnite urmeaza sa aiba o noua arma secreta care se va numi FireJar, iar deocamdata pentru ea au fost descoperite sunetele care au fost incluse de catre Epic Games in joc, fara ca vreo imagine foarte clara sa fie vizibila pentru a sti clar despre ce este vorba.

Fortnite va avea practic un borcan plin cu licurici, care are denumirea FireJar, iar in baza a ceea ce presupune multa lume, in momentul in care acesta va fi aruncat, el urmeaza sa inconjoare inamicii cu foc, ceea ce desigur ca i-ar putea omora mult mai usor.

Fortnite are deja o gama foarte variata de arme care pot fi aruncate, si pot provoca pagube insemnate pentru inamicii din joc, insa aceasta probabil ca va fi o arma mai mult pentru spectacol, decat pentru altceva, ceea ce am mai vazut de la Epic Games.

Fortnite nu are deocamdata o posibila data de lansare zvonita pentru aceasta arma, insa in baza a ceea ce s-a aflat pana acum, nu este exclus ca ea sa apara undeva pe la inceputul lunii viitoare, fara sa se stie clar exact cam cand.