Raiffeisen Bank: Anuntul SURPRINZATOR cu privire la Romani

Raiffeisen Bank are un anunt de interes pentru foarte multi romani, iata ce mesaj a transmis banca pentru toata lumea, si ce ar fi bine sa stii chiar acum.

Raiffeisen Bank renuntare

Raiffeisen Bank continua seria de anunturi impresionante care ii vizeaza pe toti romanii, si dupa cum veti vedea mai jos, vorbim despre ceva de o importanta mare pentru foarte multa lume. Zilele trecute cei de la Raiffeisen Bank au dezvaluit la ce anume au renuntat romanii in ultimele 3 luni din cauza masurilor de protectie luate din cauza noulu Coronavirus, iar acum vorbim despre ceea ce nu vor mai face romanii in urmatoarele 3 luni, din acelasi motiv.

Raiffeisen Bank spune ca in urmatoarele 3 luni de zile 49% dintre romani vor renunta in primul rand la a cumpara bilete de vacanta, iar asta cel mai probabil pentru ca vor renunta la vacantele in sine. 39% dintre romani urmeaza sa renunte la serviciile de ride-sharing in urmatoarele 3 luni de zile, conform Raiffeisen Bank, in timp ce 36% vor sa renunte la serviciile de infrumusetare si tratamentele corporale, si e foarte usor de inteles de ce.

Raiffeisen Bank: Anuntul SURPRINZATOR cu privire la Romani

Raiffeisen Bank spune ca 35% dintre romani nu vor cumpara nici produse IT, sau gadget-uri in urmatoarele trei luni, in timp ce 34% nu vor sa cumpere produse electrocasnice. 33% renunta la divertisment, sau iesit in oras, in timp ce 32% nu mai comanda mancare acasa, iar 30% renunta sa isi cumpere o masina noua, doar 23% renuntand sa isi cumpere imbracaminte conform Raiffeisen Bank, procentul acesta fiind foarte mic, asa cum e normal.

Majoritatea românilor au decis să renunțe în următoarele trei luni la vacanța de vară sau să plătească pentru servicii…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Vineri, 26 iunie 2020

Raiffeisen Bank ne spune ca tot 23% dintre romani vor renunta sa mai cumpere o casa in urmatoarele trei luni de zile, in timp ce 18% renunta sa-si mai cumpere tigari, alcool, sau alte produse pentru vicii. La polul opus, Raiffeisen Bank spune ca 20% nu vor renunta la alte planuri de cumparaturi, iar procentul acesta este mare, dar e normal sa existe si oamen care sa refuze sa isi schimbe stilul de viata, indiferent ce se intampla in jur.

Raiffeisen Bank ne arata multe informatii interesante in cadrul acestor studii, dar ramane de vazut cam cate dintre ele se vor dovedi a fi adevarate, si cate nu.