GTA 5: IRONIZAT Elon Musk intr-un Tweet ce a devenit VIRAL

GTA 5 muls

GTA 5 este, fara discutie, jocul Rockstar Games care a generat cele mai mari venituri pentru compania americana, iar asta multumita popularitatii sale, insa compania profita de acest lucru si continua sa il “mulga de bani”, iar Elon Musk are ceva de zis despre asta.

GTA 5 este ironizat de catre CEO-ul Tesla intr-un meme care a fost publicat pe reteaua de socializare Twitter, el evidentiind exact problema mare care exista cu jocul companiei, faptul ca este “stors” de fiecare banut care poate fi scos din el de catre Rockstar in acest moment.

GTA 5 genereaza foarte multi bani pentru Rockstar Games multumita platformei online in care sunt activi milioane, peste milioane, de jucatori, titlul generand sume uriase si prin vanzarile in peste 130 de milioane de exemplare pana in 2020.

GTA 5 este, fara discutie, un model de succes pentru cei de la Rockstar Games, iar desi Elon Musk ironizeaza compania americana pentru ceea ce face, realitatea este ca nici la Tesla lucrurile nu stau diferit din anumite puncte de vedere, ceea ce multi stiu deja.

GTA 5 urmeaza sa fie “actualizat” de catre cei de la Rockstar Games in cursul urmatoarelor luni pentru a le oferi jucatorilor posibilitatea de a-l juca inclusiv pe noua consola Playstation 5, iar asta lasa GTA 6 inca in proces de dezvoltare, si foarte asteptat de multa lume.