Telefoanele Huawei: SURPRIZA Uriasa care a UIMIT Toata Lumea

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei surprize uriase care a uimit foarte multa lume, iata ce s-a intamplat cu produsele vandute de catre chinezi.

Telefoanele Huawei mai

Telefoanele Huawei sunt unele dintre cele mai cautate in intreaga lume, iar asta in ciuda sanctiunilor impuse in SUA de catre Donald Trump, interesul vis-a-vis de aceste produse ramane la un nivel foarte ridicat. Dorinta oamenilor de a cumpara telefoanele Huawei este atat de mare incat in luna mai producatorul chinez ar fi reusit sa depaseasca Samsung in ceea ce priveste vanzarile de telefoane mobile, ceea ce desigur ca vine ca o veste foarte buna pentru companie.

Telefoanele Huawei s-au vandut in cantitati neasteptat de mari, mai mult ca sigur in principal in China, insa chiar si asa, sa depasesti Samsung in vanzari este o premiera cu care putine companii se pot lauda. Cei de la Apple au reusit-o de vreo 2 ori, daca nu ma insel, in ultimii ani, insa separat de ei, nicio alta companie nu a reusit sa depaseasca Samsung in vanzari, chiar si pentru o singura luna, insa telefoanele Huawei au reusit aceasta realizare uriasa.

Telefoanele Huawei: SURPRIZA Uriasa care a UIMIT Toata Lumea

Telefoanele Huawei s-au vandut in cantitati mai mari decat cele ale Samsung in cursul lunii mai, si asta trebuie privit ca o realizare foarte mare a chinezilor, care poate fi un inceput pentru un an nesperat de bun pentru ei. Telefoanele Huawei au inceput anul cu dificultati foarte mari in ceea ce priveste vanzarile din cauza lui Donald Trump, insa dupa cum se prezinta situatia, e foarte posibil ca lucrurile sa se schimbe radical in bine pentru ele.

Telefoanele Huawei ar putea depasi in vanzari telefoanele Samsung pentru prima oara in istorie, intr-un trimestru fiscal, in anul 2020, dar totul depinde de ceea ce se va intampla pe piata din China. E nevoie ca telefoanele Huawei sa inregistreze un trimestru fiscal record pentru ca depasirea celor de la Samsung sa fie una cu adevarat importanta, depasirile pentru doar o luna dintr-un trimestru fiscal nefiind semnificative pentru intreaga perioada.

Telefoanele Huawei vor fi lansate in continuare fara serviciile si aplicatiile de la Google, iar in curand vor fi si probleme cu unele componente pentru ele, dar Huawei pare sa aiba cate o solutie pentru fiecare problema.