LIDL Romania: ATENTIONARE pentru Clienti in TOATE Magazinele

LIDL Romania are o atentionare foarte importanta pentru toti clientii care-i ajung in toate magazinele in aceasta perioada, iata ce trebuie sa stii acum.

LIDL Romania protejare

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania, si este unul dintre cele mai populare, cu vanzari care arata ca romanilor le place sa isi faca acolo cumparaturile in mod constant. Pentru ca ne aflam intr-o situatie de urgenta sanitara la nivel national, LIDL Romania este obligata, ca si alte companii, sa respecte o serie de masuri de siguranta care sunt impuse de catre autoritati din cauza pandemiei Coronavirus, care afecteaza toata planeta.

LIDL Romania respecta aceste masuri, insa vine si cu o serie de recomandari pentru clientii din toata tara care vor sa ajunga in magazinele sale pentru a-si face cumparaturile. Pentru inceput, cei de la LIDL Romania le recomanda oamenilor sa evite sa isi faca cumparaturile intre orele 17:00 – 19:00 pentru ca acestea sunt ore de aglomeratie mare in magazinele sale, insa totul depinde de locatie, iar in orasele mici e posibil sa fie alte ore cu aglomeratie.

LIDL Romania: ATENTIONARE pentru Clienti in TOATE Magazinele

LIDL Romania le recomanda deasemenea oamenilor sa nu isi atinga fata, ochii, gura, nasul, daca nu au mainile igienizate in prealabil, ceea ce trebuie respectat cu mare strictete in magazine. Clientilor LIDL Romania li se recomanda deasemenea sa cumpere doar produsele de care au nevoie, fara sa faca excese, astfel incat toti clientii sa poata cumpara ce au nevoie, si sa nu se faca risipa alimentara, sau risipa de alte produse non-alimentare.

LIDL Romania le recomanda deasemenea clientilor sa pastreze o distanta de 2 metri intre persoanele din jur cand sunt in magazine, chiar daca acestea sunt igienizate constant, distanta trebuie neaparat pastrata. LIDL Romania le recomanda oamenilor sa atinga exclusiv produsele pe care le cumpara, nu si altele, iar atunci cand ajung acasa sa spele foarte bune orice fel de alimente din magazine inainte ca acestea sa fie consumate, masura fiind una obligatorie pentru toata lumea.

LIDL Romania le recomanda deasemenea clientilor sa plateasca la casa folosind un card bancar, nu bancnote, si desigur sa nu desfaca ambalajele produselor in magazine, pentru ca le pot contamina, daca sunt bolnavi.