DIGI Romania: Clientii SURPRINSI de ceea ce au GRATUIT Acum

DIGI Romania are foarte multi clienti surprinsi de ceea ce primesc gratuit, si nici macar nu stiau, dar afla acum cat de importanta este gratuitatea.

DIGI Romania concediu

DIGI Romania are milioane de clienti in toata tara in momentul de fata, iar pentru foarte multi dintre ei ofera gratuit ceva ce o buna parte dintre oameni nu stiau ca pot primi fara sa plateasca. Vorbesc despre serviciu DIGI Wi-Fi pe care DIGI Romania il ofera gratuit pentru clientii din Romania, iar in aceasta perioada in care foarte multa lume merge in vacanta la munte si la mare, el poate fi extrem de util pentru a avea internet mobil oriunde si, cam, oricand.

DIGI Romania are 2300 de hotspot-uri cu Wi-Fi gratuit in toata tara acum, si acopera extrem de multe localitati, fie ca e vorba de orase mari, sau mai mici, iar pentru clienti asta e o veste foarte buna. Multumita acestei acoperiri extinse, cei de la DIGI Romania le ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de internet de mare viteza, fara a plati ceva in plus, in multe zone in care acoperirea operatorului e slaba, vitezele mici, si acelasi lucru poate fi valabil pentru cocurenta.

DIGI Romania: Clientii SURPRINSI de ceea ce au GRATUIT Acum

DIGI Romania ofera serviciul DIGI Wi-Fi in mod gratuit pentru clientii din tara in baza unui cont care trebuie facut in cadrul website-ului sau, prin intermediul contului online pe care il au clientii sai. De acolo poate fi activat un username, impreuna cu o parola, prin care sa poata fi accesate Wi-Fi Hotspot-urile DIGI Wi-Fi din toata tara, DIGI Romania activand in doar cateva secunde accesul pentru a va bucura de internetul de mare viteza.

DIGI Romania are aceste hotspot-uri cu Wi-Fi gratuit in cele mai populare statiuni montane, si chiar la mare, inclusiv pe plaje, deci va puteti relaxa intr-un sezlong in timp ce navigari pe internet fara sa platiti ceva. Serviciul este foarte bun si pentru ca va scuteste de consumat trafic de internet din abonament, DIGI Romania ajutandu-va sa va urmariti si filmele, sau serialele, preferate din platformele de streaming fara a va gandi cat trafic consumati.

DIGI Romania ofera gratuit serviciul DiGI Wi-Fi de ani, si ani, de zile pentru clientii din toata tara, iar daca nu l-ati activat inca, poate ca ar fi bine sa o faceti, si sa va bucurati de internet de mare viteza inclusiv in vacanta.