Facebook a lansat noul dark mode pentru aplicatia telefoanelor

Facebook activat dark mode telefoane

Facebook a lansat noul dark mode pentru aplicatia dedicata telefoanelor si tabletelor din lumea intreaga, compania americana indeplinind intr-un final o foarte mare dorinta a foarte multor utilizatori din lumea intreaga, ceea ce e o veste foarte buna.

Facebook lanseaza treptat noul dark mode pentru telefoane si tablete, iar asta inseamna ca nu toata lumea il va avea disponibil dintr-odata, ci treptat, pe masura ce schimbarile sunt propagate in lumea intraga pentru noi, si puteti vedea mai jos cum arata totul.

Facebook nu afiseaza o interfata neagra pentru utilizatori, asa cum se intampla in Instagram, sau Messenger, ci una gri, care nu e tocmai ceea ce asteptau oamenii, astfel ca va fi interesant de vazut care va fi reactia multora dupa ce vor avea interfata disponibila.

Facebook activat dark mode telefoane

Facebook implementeaza un buton special in meniul de setari al aplicatiei, iar acesta ofera posibilitatea de a activa acest dark mode de catre oricine, deci trebuie doar sa verificati meniul de setari pentru a vedea daca acel buton este activ acolo.