iPhone 12: Decizia foarte Proasta luata de catre Apple

iphone 12 decizia proasta incarcator

iPhone 12 este in centrul unei decizii foarte proaste luata de catre compania Apple, americanii venind cu o idee care mai mult ca sigur va supara foarte multa lume, dar aceasta este noua realitate privind compania Apple.

iPhone 12 urmeaza intr-adevar sa fie livrat de catre compania Apple fara un incarcator in cutie, asa cum ne-au spus atat de multe zvonuri pana acum, cel nou venind de la celebrul analist Ming-Chi Kuo.

Se pare ca Apple va elimina incarcatorul standard din cutie, livrand modelele iPhone 11 Pro cu unul de 18W, si va vinde incarcatorul de 20W ca un accesoriu separat, ceea ce ar fi o schimbre extrem de neasteptata de strategie.

“Modelele iPhone 12 nu vor include EarPods sau un adaptor de alimentare în cutie, a declarat analistul Ming-Chi Kuo astăzi. Kuo a spus că, în schimb, Apple va lansa un nou adaptor de putere de 20 W ca accesoriu opțional pentru iPhone și producția finală a adaptorilor de putere existente de 5W și 18W la sfârșitul acestui an.”

Niciun producator de telefoane nu vinde telefoane fara incarcatoare incluse in pachet, iar daca seria iPhone 12 va veni fara unul, ar fi una dintre cele mai proaste decizii luate vreodata de catre Apple.