GTA Online: Anunt URIAS pentru TOTI Jucatorii de la Rockstar

GTA Online recompense

GTA Online are parte de un anunt urias astazi care ii vizeaza pe toti jucatorii care sunt activi in cadrul platformei celor de la Rockstar Games, milioane de oameni asteptand cu nerabdare surprizele pe care le primesc de la companie in fiecare saptamana.

GTA Online inca mai are astazi, poate si in zilele urmatoare, disponibile o serie de bonusuri foarte interesante de care se poate bucura oricine, acestea aducand pentru noi mai multi bani sub forma de recompense crescute pentru unele dintre afacerile pe care le detinem.

GTA Online are venituri dublate pentru detinatorii de cluburi de noapte saptamana aceasta, iar pentru toate Business Battles este deasemenea oferita o recompensa dubla in aceeasi perioada, deci aveti sansa sa faceti bani seriosi daca stiti ce sa atacati atunci cand trebuie.

GTA Online are recompense triple in bani pentru Hunting Pack, insa desigur ca aici trebuie sa fiti extrem de priceputi, si sa mergeti la viteza maxima cu masinile, pentru ca daca aceasta scade sub o anumita valoare, ele vor exploda, si va trebui sa o luati de la inceput.

GTA Online are deasemenea reduceri pentru cluburile de noapte, cele pentru motociclisti, dar si pentru diverse alte afaceri, toate acestea ajungand pana la 50%, in timp ce recompensele marite vor fi disponibile in acest format pana pe data de 1 iulie.