UBER: Soferul care si-a UCIS un Pasager in Urma unei Curse

UBER este iar intr-o controversa foarte mare dupa ce un sofer al platformei a ucis un pasager in urma unei curse efectuate, iata ce s-a intamplat.

UBER crima

UBER este din nou in centrul unei mari controverse dupa ce unul dintre soferii din cadrul platformei a ucis un calator in urma unei curse pe care a facut-o, si totul readuce in discutie pericolul curselor facute de oameni. Vorbim despre un incident care a avut loc in SUA, mai exact in orasul Tulsa din Oklahoma, politia afirmand ca pasagerul care a fost lovit cu masina de catre soferul UBER a decedat dupa ce a fost transportat la spital de catre o ambulanta ajunsa la fata locului.

UBER nu a spus deocamdata nimic despre incinent, conform presei din SUA, insa se pare ca pasagerul si soferul ar fi fost implicati intr-o altercatie in masina inainte ca cel din urma sa il loveasca. Martorii incidentului au afirmat faptul ca pasagerul ar fi iesit speriat din masina, temandu-se pentru siguranta sa, insa soferul UBER l-a lovit cu masina atat de grav incat i-a provocat rani fatale, si acum este in custodia politiei, urmand a fi cel mai probabil acuzat de omor.

UBER: Soferul care si-a UCIS un Pasager in Urma unei Curse

UBER a mai avut incidente de acest gen, insa in acest caz soferul a afirmat ca ar fi fost amenintat cu o arma, dar pasagerul nu a iesit cu vreo arma indreptata spre el, cel putin conform declaratiilor martorilor. Pasagerul care a fost omorat de catre soferul UBER se afla intr-o stare foarte avansata de ebrietate, deci e foarte posibil sa fi spus foarte multe lucruri rele vis-a-vis de soferul sau, care nu era de origine americana, si de aici sa fi pornit disputa.

“Un bărbat este mort după ce a fost lovit de șoferul său Uber în sudul Tulsa, vineri dimineață. Poliția din Tulsa spune că șoferul Omar Baabbad și bărbatul – pasagerul său – au intrat într-un fel de altercație în mașină. Pasagerul a coborât din mașină, iar poliția spune că Baabbad l-a lovit cu mașina într-o parcare, spunând că a fost amenințat cu o armă, potrivit poliției. Poliția spune că martorii le-au spus că bărbatul încerca să se îndepărteze, spunând că se simte amenințat, dar nu a arătat niciodată niciun fel de armă înainte de a fi lovit. Ofițerii nu au găsit o armă la fața locului.”

UBER spune ca isi verifica atent soferii pe care ii trimite in curse, insa din pacate nu poate sa descopere chiar toate problemele pe care acestia le au, ceea ce uneori da nastere unor tragedii de acest gen. In SUA au avut loc destule incidente de-a lungul timpului, cu destui soferi care preiau curse prin platforma UBER, si asta e normal din moment ce acolo se fac extrem de multe curse in fiecare an, deci e imposibil sa existe incidente de acest gen.

UBER se chinuie in mod constant sa asigure siguranta pasagerilor, si a implementat diverse sisteme de siguranta in aplicatiile sale, dar uneori e chiar imposibil sa previi chiar orice fel de probleme.