GMAIL: PROBLEMA foarte Mare pentru Milioane de Utilizatori

GMAIL are o problema foarte mare de care sunt afectati milioane de utilizatori din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre situatie.

GMAIL stergere

GMAIL este “lovit” de o problema foarte mare, serviciul de email oferit de catre cei de la Google fiind in centrul unei situatii care afecteaza milioane de oameni din intreaga lume in aceasta perioada. Mai exact, cei care folosesc GMAIL in aplicatia Mail din Windows 10 au descoperit faptul ca aceasta se apuca singura de sters email-uri, sau ca le trimite in mod automat in spam fara a le spune ceva, iar asta a inceput sa frustreze foarte multa lume deja.

GMAIL nu este problema aici, ea avand in centru aplicatia Mail din Windows 10, deci Microsoft este principala problema in toata aceasta situatie, insa oamenii sunt cei care sufera din cauza ei. Cei de la Google au confirmat deasemenea faptul ca problema este cu Windows 10, si nu cu platforma lor de email, astfel ca toti cei care folosesc GMAIL trebuie sa fie foarte atenti pentru ca ar trebui sa o acceseze printr-o metoda complet diferita pentru a nu avea probleme.

GMAIL: PROBLEMA foarte Mare pentru Milioane de Utilizatori

GMAIL poate fi folosit oarecum normal ca serviciu de email in aplicatia Mail, dar numai daca este creat un filtru special care sa specifice faptul ca email-urile primite prin platforma sa nu ajunga in spam. Desigur ca situatia este una foarte proasta pentru utilizatorii din lumea intreaga, ei fiind nevoiti sa recurga la metode de acest gen pentru a folosi GMAIL in WIndows 10, dar problema vine de la Windows 10, nu de la Google, deci nu poate fi rezolvata usor.

“M-am confruntat cu o problemă cu aplicația Windows 10 Mail conectată la un cont Google. Am observat că atunci când răspund la e-mailuri, e-mailul pe care îl trimit dispare și nu poate fi găsit în articolele trimise, în cutia de ieșire, în coșul de gunoi, în spam sau nicăieri de fapt. E-mailul dispărut nu poate fi găsit nici pe interfața web a gmail. Se pare că este șters automat și șters de pe server.”

GMAIL este folosit de peste 1 miliard de oameni ca serviciu de email, iar cateva milioane cu Windows 10 ar fi afectati de situatie, acestia plangandu-se atat pe forumurile Microsoft, cat si pe cele ale Google. Desigur ca o rezolvare va fi lansata de catre cei de la Microsoft la un moment dat pentru ca GMAIL sa poata fi folosit in mod normal, insa nimeni nu stie cand anume ar trebui sa se intample acest lucru, asa ca trebuie sa avem “rabdare de fier”.

GMAIL poate fi folosit fara probleme prin orice fel de browser, sau cu alte aplicatii terte pentru Windows 10, deci in final alegerea ramane la fiecare dintre noi pentru folosirea sa.