DACIA Logan: Vestea GROZAVA pentru Toti Clientii din Europa

DACIA Logan are parte de o veste extrem de buna astazi pentru toti clientii din Europa interesati de noile modele de masini pregatite de catre DACIA.

DACIA Logan fabrica

DACIA Logan, una dintre cele mai importante masini care este produsa de catre cei de la DACIA in momentul de fata, este si una dintre cele mai bine vandute din Europa, sau cel putin era inainte de pandemia de Coronavirus. Anul acesta este asteptata lansarea unui nou model al DACIA Logan, versiunea a 3-a, care va aduce atat de multe noutati incat va face masinile complet de nerecunoscut in raport cu seria actuala, insa totul intr-un sens bun.

DACIA Logan ar trebui sa fie prezentata in toamna, si lansata la inceput de an 2021, iar vestea buna este ca productia la fabrica de la Mioveni urmeaza sa reintre in normal de luna vitoare. Desi cei de la DACIA au decis la inceputul lunii sa retirmita in somaj tehnic 1000 de persoane din cauza lipsei de comenzi, n-au anuntat o extindere a masurii, care expira pe 30 iunie, deci productia ar trebui sa revina la normal, si asta e o veste buna pentru DACIA Logan.

DACIA Logan: Vestea GROZAVA pentru Toti Clientii din Europa

DACIA Logan va fi produsa la Mioveni pentru clienti din Romania, si alte zone din Europa, iar revenirea productiei la parametri normali este o veste extrem de buna pentru toata lumea. Daca lucrurile revin la normal la Mioveni pentru cei de la DACIA, atunci e clar faptul ca DACIA Logan va avea modelul nou fabricat de catre grup inainte de lansarea de anul viitor, chiar daca procesul efectiv va avea startul dat undeva pe la final de an, si nu acum.

DACIA Logan va fi produsa cu foarte multe schimbari de catre compania romaneasca, iar pentru toate acestea va fi nevoie si de faorte multa pregatire, dar asta se va intampla in urmatoarele luni. DACIA Logan a avut vanzarile afectate substantial de pandemia de Coronavirus, lucrurile n-au mers bine in toata aceasta perioada pentru DACIA, insa versiunea a 3-a a DACIA Logan ar trebui sa readuca vanzarile pe fagasul normal, poate si cu o crestere fata de anul trecut.

DACIA Logan ar trebui sa aiba versiunea a 3-a prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, din luna octombrie, lar in magazine masinile ar urma sa ajunga in primul trimestru fiscal al anului viitor.