Guvernul Romaniei: Decizia FINALA privind relaxarile din 1 iulie

Guvernul Romaniei Decizia relaxarile 1 iulie

Guvernul Romaniei vine astazi cu decizia finala cu privire la masurile de relaxare pe care foarte multi dintre romani le asteptau incepand cu data de 1 iulie, iar dupa cum era de asteptat, nu vor exista masuri de acest gen pentru ca numarul de cazuri de Coronavirus este in continuare foarte mare.

Guvernul Romaniei, prin primul-ministru, Ludovic Orban, a anuntat ca nu doar ca nu va aplica noi masuri de relaxare, ci va incepe o verificare si mai ampla, si mai riguroasa a respectarii masurilor de protectie, in special in zona litoralului, si in zonele montane.

Guvernul Romaniei deocamdata nu vrea sa introduca noi masuri de restrictie, dar Nelu Tataru, ministrul sanatatii, a spus ca acest lucru este posibil local, dar asta numai daca situatia va impune acest lucru in anumite zone din tara.

“Evoluția în ultimele 10 zile e o evoluție care ne face să fim foarte precauți în măsuri ulterioare de relaxare. Planul de relaxare pe care l-am pus la punct este un plan de relaxare în etape, din 15 în 15 zile și e necesară o evaluare pentru a vedea cum s-au desfășurat lucrurile.”

Declarațiile premierului Ludovic Orban după participarea la Adunarea Membrilor Coaliției pentru Dezvoltarea României#LudovicOrban #CDR

Publicată de Guvernul României pe Luni, 29 iunie 2020