LIDL Romania: ANUNT pentru Clienti, ce SCHIMBA in Magazine

LIDL Romania are un anunt foarte important pentru clientii sai din Romania astazi, iata ce se schimba in magazinele sale din toata tara acum.

LIDL Romania burgeri

LIDL Romania are astaz un anunt grozav pentru toti clientii sai din toat tara, dar si pentru cei care inca n-au decis sa-i calce “pragul”, iar vestile sunt unele foarte bune pentru toata lumea. Cei de la LIDL Romania au anuntat ca saptamana aceasta au o varietate de produse americane disponibile pentru toti cei care sunt dornici sa incerce ceva nou din magazinele sale, iar mai jos puteti vedea unele dintre noutatile care sunt deja plasate la raft-uri.

LIDL Romania aduce in Romania produse “americane” fabricate sub brand-ul Mcennedy, si vorbim despre destule delicii care se aseamana cu cele pe care americanii le cumpara din magazine. LIDL Romania are de foarte multa vreme produsele acestea in cadrul magazinelor sale din toata tara, deci mai mult ca sigur recunoasteti brand-ul ambalajelor produselor care se regasesc in mod regulat la rafturile magazinelor din toata tara pentru clientii romani.

LIDL Romania: ANUNT pentru Clienti, ce SCHIMBA in Magazine

LIDL Romania are pe website-ul sau disponibile toate informatiile referitoare la produsele pe care le pune in vanzare pentru clientii sai din Romania, iar acolo va puteti uita la tot ceea ce veti putea cumpara. Cei de la LIDL Romania au facut un catalog cuprinzator in care prezinta in detaliu produsele pe care le au listate pentru vanzare, asa ca va puteti uita cu mare atentie la tot ceea ce puteti cumpara chiar acum, si exista destule surprize interesante.

Săptămâna aceasta, te surprindem cu bunătăți în stil american 👉 sirop de arțar, brioșe, inele de ceapă, cartofi ondulați…

Publicată de Lidl Romania pe Duminică, 28 iunie 2020

LIDL Romania are si multe alte oferte bune disponibile pentru romani in website-ul sau, si va trebui doar sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce este pe acolo, si ce gasiti in magazine. Exista in magazinele celor de la LIDL Romania multe alte oferte de la brand-uri mai mult, sau mai putin, cunoscute, si toate pentru o perioada limitata de timp, produsele cele mai bune disparand in mod obisnuit din magazine in primele orele ale diminetii.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie cu produse americane pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca nu va grabiti sa cumparati ceea ce va intereseaza, veti ramane fara posibilitatea de a face asta.