Waze: Update cu IMPORTANTE Schimbari pentru Aplicatie

Waze design

Waze a lansat un update cu schimbari importante pentru aplicatia care poate fi folosita pe telefoanele din intreaga lume, totul facand parte din strategia globala a companiei de a ne oferi o experienta mai buna de folosire a sa atunci cand avem nevoie.

Waze a inceput totul cu un nou logo pe care l-a mplementat pentru utilizatorii din intreaga lume, insa el este de fapt un preambul pentru schimbari mici, si multe, pentru interfata, si iconitele care apar in momentul in care folosim interfata aplicatiei.

Waze are un design ceva mai modern, mai “demn” de anul 2020 in care ne aflam, iar desi per total aspectul seamana foarte mult cu cel pe care-l stiati, exista schimbari mici care tradeaza imbunatatiri “sub capota”, asa cum prezinta compania situatia.

waze design

Waze avea nevoie de un upgrade pe partea de aspect, iar asta pentru ca toata interfata a ramas intr-o foarte mare masura neschimbata de foarte multa vreme, ceea ce desigur ca a generat cereri de actualizari de la oameni, si ele au venit.

Waze design iconite

Waze a lansat aceasta actualizare pentru utilizatorii din intreaga lume, ea fiind oferita direct in cadrul aplicatiei de indata ce instalati cea mai recenta versiune in telefoanele voastre iPhone si Android.