Telefoanele Android: Vestea GROZAVA pentru Modelele din 2021

Telefoanele Android au parte de o veste grozava, iar asta deoarece pentru modelele din 2021 va veni o schimbare extrem de buna pe care o asteptau oamenii.

Telefoanele Android incarcare

Telefoanele Android sunt cele mai vandute din intreaga lume, insumand peste 80% din vanzarile totale de telefoane mobile la nivel global, iar pentru cele ce vor veni din 2021 sunt anuntate vesti grozave. Mai exact, pentru telefoanele Android din 2021 va fi inclus viitorul chip Qualcomm Snapdragon 875, dezvoltat cu mare atentie si dedicare de catre compania americana, iar el va aduce o surpriza extrem de buna pentru toti utilizatorii.

Telefoanele Android din 2021 vor avea in acest chip implementat suport pentru incarcarea rapida la 100W, ceva ce producatorii chinezi ne-au aratat inca de la finalul anului trecut. Cei de la Qualcomm ajung intr-un final din urma si inovatiile chinezilor, iar asa telefoanele Android din 2021 vor veni cu ceva ce nu credeam posibil acum cativa ani, dar ceva ce se va dovedi a fi extrem de util pentru foarte multi dintre oamenii care le vor cumpara anul viitor.

Telefoanele Android: Vestea GROZAVA pentru Modelele din 2021

Telefoanele Android de gaming vor avea, in principal, implementat acest sistem ultra-rapid de incarcare rapida, iar asta e ceva destul de obisnuit pentru ca in cazul lor e nevoie de energie multa. In ciuda acestui lucru, din moment ce noul chip Qualcomm Snapdragon 875 va avea implementat suport pentru incarcarea rapida la 100W, oricare alt producator va putea oferi aceeasi functionalitate pentru clienti, chiar daca asta nu va fi chiar atat de ieftin, in final.

Telefoanele Android cu chip Qualcomm Snapdragon 875 vor avea performante cu mult mai bune decat cele care au chip-urile de anul acesta, insa iata ca va exista si un alt beneficiu pentru ele. Noul chip Qualcomm Snapdragon 875 va fi produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, iar de aici vor veni performantele foarte bune pentru telefoanele Android, si tot multumita lui vom avea parte inclusiv de alte surprize foarte bune, cel putin in mod teoretic.

Telefoanele Android de la o varietate de producatori vor beneficia de acest nou chip Qualcomm, astfel ca ramane doar sa vedem, in final, si cati dintre ei vor decide sa implementeze noua componenta importanta.