CEC Bank: Este GRATUIT acum pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank ofera gratuit pentru toti clientii din Romania ceva ce foarte multi nu stiu ca primesc, iata ce beneficiu foarte mare ai chiar acum.

CEC Bank gratuit

CEC Bank are o gratuitate extrem de importanta pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre un beneficiu foarte mare, de care oricine ar trebui sa profite chiar in momentul de fata. Mai exact, vorbim despre faptul ca la CEC Bank sunt oferite in mod gratuit sisteme de plati mobile cu telefonul pentru clientii care au telefoane cu sistem de operare iPhone, sau Android, si asta va poate ajuta sa scapati de folosire bancotelor intr-o foarte mare masura.

CEC Bank a lansat initial sistemul CEC Pay care permite efectuarea de plati mobile folosind telefoanele Android, prin NFC, iar utilizatorii acestor dispozitive pot folosi aplicatia dedicata chiar acum. Vorbim despre utilizarea NFC-ului din oricare dintre telefoanele cu sistem de operare Android pentru a putea face plati prin CEC Pay de la CEC Bank, insa va trebui sa va adaugati intai cardurile in aplicatie pentru a alege si de unde pleaca banii cand platiti.

CEC Bank: Este GRATUIT acum pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank ofera inclusiv posibilitatea de a folosi Apple Pay pe iPhone si Apple Watch pentru a face plati mobile, sistemul fiind oferit in mod gratuit, si cu oricare dintre cardurile pe care le au clientii. Aici nu e nevoie de instalarea vreunei aplicatii speciale, ci despre adaugarea cardului vostru in aplicatia Wallet din telefoanele iPhone, iar dupa ce va activati de acolo optiunea de plata, veti putea folosi cardul de la CEC Bank pentru orice fel de plati aveti nevoie.

CEC Bank ofera ambele sisteme in mod gratuit pentru ca asa e normal sa fie situatia, asta desi Apple percepe unele comisioane pentru tranzactiile facute prin intermediul sistemului sau. In ciuda acestui lucru, activarea Apple Pay nu costa vreun ban, la fel ca si folosirea sistemului pentru Android, CEC Bank incercand sa le ofere clientilor cea mai buna experienta posibila pentru a face plati in siguranta la oricare dintre magazinele in care merg pentru a cumpara produse.

CEC Bank ofera in mod gratuit aceste sisteme de ceva vreme, iar asta nu se va schimba prea curand pentru ca oamenii se folosesc in mod constant de sistemele de acest gen pentru a face platile.