Fortnite: Versiunea 13.20 Lansata cu SURPRIZE catre Jucatori

Fortnite neajunsuri

Fortnite are versiunea 13.20 a jocului disponibila chiar in momentul de fata pentru toti jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre o serie de surprize care au fost anuntate de catre compania americana Epic Games pentru toata lumea.

Fortnite are mai jos lista oficiala de schimbari dezvaluite impreuna cu versiunea 13.20 pentru telefoane, insa pentru calculatoare exista ceva mai multe detalii in ceea ce priveste noutatile care sunt disponibile chiar din acest moment pentru noi toti.

Fortnite rezolva foarte multe probleme raportate de catre utilizatori, in special cu sistemul Battle Royale, foarte multi utilizatori plangandu-se de o varietate de neajunsuri, insa ele au fost rezolvate, cel putin in mod teoretic, de catre cei de la Epic Games.

Fortnite a implementat iar jocurile cu perioada limitata de timp, a facut schimbari pentru arme in ideea de a le face usor mai “puternice”, si anunta intrarea unui “erou” in magazinul de obiecte pe care-l are activ in momentul de fata, deci vine o surpriza mare.

“Splash down în Capitolul 2 – Sezonul 3! Supraviețuiește mai mult decât doar Furtuna în urma răzbunării sale. Pe măsură ce Insula se adaptează modului său de viață inundat, rămâne la suprafață, ia noi dușmani și noi provocări. Nu am mai încercat Fortnite înainte? Explorați Insula și verificați ce este nou. Scufundare in!”

Fortnite are toate aceste noutati lansate la nu foarte mult timp dupa ce sezonul al treilea al jocului a fost pus la dispozitia utilizatorilor, astfel ca ramane doar sa ne bucuram de ceea ce a fost anuntat de catre compania Epic Games pentru noi.