Kaufland: Anunt pentru Clienti, SURPRIZA in TOATE Magazinele

Kaufland Romania are un anunt important pentru clientii din tara, cu surprize in toate magazinele, iata ce mesaj vine de la lantul de hypermarket-uri

Kaufland revista

Kaufland vine astazi cu un nou anunt foarte bun pentru toti clientii sai din Romania, el fiind unul important pentru ca priveste toate magazinele din tara ale lantului, asa ca s-ar putea sa te interezeze. Cei de la Kaufland au anuntat catalogul cu toate produsele care vor fi disponibile in perioada 1 – 7 iulie in toate magazinele din tara, si vorbim inclusiv despre promotiile bune de care se vor putea bucura toti clientii dornici sa faca cumparaturi in aceasta perioada.

Kaufland are obiceiul de a anunta in avans promotiile pe care le are in toate magazinele sale din Romania, iar asta pentru ca oamenii vor sa stie din timp ceea ce vor putea cumpara daca ajung prin ele. In aceasta situatie, puteti vedea ca nu avem din partea Kaufland vreo dezamagire, lantul de hypermarket-uri oferindu-ne din timp toate informatiile pe care ar trebui sa le stim cu privire la ceea ce vom putea cumpara daca ajungem in locatiile sale.

Kaufland: Anunt pentru Clienti, SURPRIZA in TOATE Magazinele

Kaufland are o gama foarte variata de oferte in magazine, si toata lumea poate profita de ele daca ajunge inainte ca acestea sa se termine, stocurile fiind limitate, asa cum se intampla la cam orice magazin. Puteti cumpara atat produse cu reduceri bune, cat si unele pentru care aveti promotie de genul 1 + 1 gratuit, astfel ca puteti sa va faceti din timp o idee cu privire la surprizele pe care Kaufland le-a gandit, si veti vedea ca sunt destul de multe.

Kaufland are separat de acest cadou inclusiv o promotie foarte interesanta pentru cei care au un card de fidelitate, iar asta deoarece pentru ei ofera o promotie de tipul 1 + 1 gratuit. In cazul aceleia e nevoie de un vot dat pe website-ul celor de la Kaufland pentru ca produsele care sunt oferite cu promotie sa fie alese de catre oameni, iar cele care aduna voturile cele mai multe vor fi oferite fara plata pentru clientii din Romania cu ajutorul unui voucher.

Kaufland va mai pregati cu siguranta si alte promotii extrem de bune pentru clienti, isna va trebui sa monitorizati cu mare atentie toate ofertele care sunt listate in cadrul website-ului lantului de hypermarket-uri.