WhatsApp: Lansare SURPRIZA pentru Telefoane iPhone, Android

WhatsApp a facut astazi o lansare surpriza pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iata ce a decis compania din spatele platformei sa ofere.

WhatsApp miscari

WhatsApp a facut astazi o lansare surpriza pentru miliardele de utilizatori de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, iar vestea grozava vine la doar cateva zile dupa ce schimbarea a fost dezvaluita. Zilele trecute v-am spus ca in cadrul WhatsApp vor fi lansate intr-un final stickerele animate pentru utilizatorii din intreaga lume care vor sa aiba ceva mai diferit pentru mesajele pe care le trimit catre toti prietenii lor in viata de zi cu zi, iar schimbarea a venit.

WhatsApp a lansat in mod neasteptat in aceasta seara noile stickere animate pentru utilizatorii din intreaga lume, si toti cei care folosesc platforma le au de acum disponibile in magazinul de stickere din aplicatie. WhatsApp a avut in versiunile beta ale aplicatiilor sale activata aceasta functionalitate de ceva vreme, insa se pare ca si in versiunile publice ar fi devenit recent activa, cel putin pentru unii dintre utilizatorii care folosesc platforma de mesagerie acum.

WhatsApp: Lansare SURPRIZA pentru Telefoane iPhone, Android

WhatsApp animatii stickere

WhatsApp pare sa fi activat noua functie in mod inopinat pentru iPhone si Android in lumea intreaga fara sa spuna ceva, insa numarul celor care o au efectiv activa este, deocamdata, destul de mic. WhatsApp, dupa cum v-am spus si mai sus, pare sa aiba aceste stickere animate disponibile pentru descarcare din magazinul sau de stickere, acolo diverse companii punandu-ne la dispozitie creatiile lor pentru a le folosi in conversatiile pe care le purtam zilnic.

WhatsApp incearca sa le ofere oamenilor o experienta generala mai buna cu aceste noi stickere, insa desigur ca nu toata lumea va aprecia schimbarea pentru ca nu toata lumea foloseste asemenea lucruri. Cei care obisnuiesc sa trimita stickere catre prieteni prin conversatiile pe care le poarta, vor aprecia cu siguranta ceea ce ofera modificarea de astazi, si puteti macar sa le incercati inainte sa va ganditi ca poate nu v-ar fi de folos in conversatii.

WhatsApp va extinde incet noua functionalitate la nivel global, asa ca ar putea fi vorba despre o asteptare lunga pana cand ea va fi disponibila chiar si in Romania, din pacate.