BCR Romania: ATENTIE, SCHIMBAREA care Vizeaza TOTI Clientii

BCR Romania a anuntat astazi in mod oficial o schimbare care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

BCR Romania telefon

BCR Romania a anuntat astazi o schimbare foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, deci e foarte bine sa stiti ceea ce este modificat, pentru a nu exista probleme in viitor. BCR Romania a anuntat faptul ca incepand cu luna august isi schimba numarul de contact la care clientii sai din Romania pot suna pentru a cere ajutor si a rezolva orice fel de probleme, sau pentru a afla informatii despre orice fel de servicii, si nu numai.

BCR Romania spune ca vechiul sau numar de contact, pentru Contact Center, (0800801227), urmeaza sa fie inlocuit cu altul nou, si mai scurt, care va fi *2227. Modificarea pe care BCR Romania o face este gandita spre beneficiul clientilor sai din toata tara, care vor putea intra in contact mult mai usor cu banca fara a mai cauta numarul sau pentru Contact Center, acesta nou fiind mai scurt, si mult mai usor de retinut de catre oricine.

BCR Romania: ATENTIE, SCHIMBAREA care Vizeaza TOTI Clientii

BCR Romania spune ca noul numar scurt are tarif normal din oricare dintre retelele de telefonie mobila din Romania, si poate fi apelat de oriunde din tara noastra, insa doar atat. Daca aveti ceva de rezolvat cu BCR Romania din strainatate, atunci va trebui sa sunati la numarul de telefon +4021.407.42.00, pentru acesta aplicandu-se tarifele pe care le percep in mod normal operatorii de telecomunicatii din tara in care va aflati cand sunati.

Avem un anunț pentru clienții noștri: începând cu august 2020, numărul nostru de 📞 ☎️ Contact Center (0800801227) va fi…

Publicată de BCR pe Miercuri, 1 iulie 2020

BCR Romania face o schimbare foarte importanta aici, pentru ca vechiul numar va fi eliminat la un moment dat, poate nu chiar cu data de 1 august, ci undeva mai tarziu, dar el va disparea. Daca il aveti trecut in agenda de contacte, ar fi bine sa il modificati incepand cu luna august, pentru ca s-ar putea sa aveti nevoie de ceva in viitor, si nu veti putea intra in contact cu banca in vreun fel, iar asta v-ar putea genera probleme mai mari, sau mai mici.

BCR Romania va trimite, cel mai probabil, inclusiv SMS-uri prin care isi va anunta clientii din toata tara in legatura cu aceasta modificare, asa ca mai mult ca sigur va afla foarte multa lume de ceea ce se va intampla.