iPhone 12 nu va avea casti si incarcator in cutia de vanzare

iPhone 12 casti incarcator cutia

Apple pare sa pregateasca o foarte mare dezamagire pentru extrem de multi dintre fanii sai din intreaga lume in urmatoarele luni, iar asta in conditiile in care asteptarile vis-a-vis de noua serie de telefoane iPhone 12 sunt foarte mari.

Astazi avem o noua confirmare a faptului ca iPhone 12 nu va avea in cutia de livrare nici o pereche de casti EarPods, si nici un incarcator, informatia venind de la un leaker care ne-a spus cu multe luni in avans ca Apple va lansa noile iPad Pro, si noul iPhone SE.

Aceasta este a doua, sau daca nu gresesc, a treia confirmare a faptulu ca iPhone 12 va fi livrat de catre Apple fara incarcator si casti, americanii dorind sa “mulga” tot mai multi bani de la clienti prin vanzarea acestor produse ca “accesorii”.

Apple ar face cu iPhone 12 o schimbare pe care nu o vedem la alti producatori, si una nedemna de o companie atat de mare, dar asta meritam pentru ca ani si ani de zile le-am cumparat telefoanele tot mai scumpe, nu ?

Daca va ganditi ca seria iPhone 12 va fi mai ieftina fara aceste accesorii incluse, ei bine aveti o imaginatie foarte bogata.