Dinozaurii invadeaza Google Search, iata cum ii poti vedea

0

dinozauri google search

Google a anuntat astazi ca dinozaurii au invadat Google Search, compania americana dezvaluind cum pot oricare dintre cei care folosesc motorul de cautare sa si vada acesti dinzauri.

dinozauri google search telefon

“Începând de săptămâna aceasta, 10 dinozauri pot fi aduși la viață, prin realitate augmentată, direct din Google Search. Caută un dinozaur – T. Rex (Tyrannosaurus Rex), de exemplu, pe un dispozitiv mobil și apăsă pe butonul „View in 3D” / „Vizualizați în 3D”. Un model 3D al dinozaurului va apărea pe ecran, iar apoi vei putea să alegi să aduci dinozaurul în spațiul din jurul tău, prin realitate augmentată. Se poate alege reprezentarea dinozaurului în dimensiune reală, pentru a vedea cât de mare era în comparație cu lucrurile din jurul tău.

Cei 10 dinozauri disponibili în realitate augmentată: Tyrannosaurus Rex, Velociraptor, Triceratops, Spinosaurus, Stegosaurus, Brachiosaurus, Ankylosaurus, Dilophosaurus, Pteranodon și Parasaurolophus. Mai multe informații aici: https://blog.google/products/search/travel-back-time-ar-dinosaurs-search/.

Pe lângă dinozauri, există zeci de alte animale care pot fi văzute în realitate augmentată direct din Google Search: de la leu, urs, pinguin sau papagal la caracatiță, rechin alb sau țestoasă.

Distracție plăcută!”