Orange: Noua SURPRIZA, ce mai Ofera GRATUIT pentru Clienti

Orange a anuntat astazi o noua surpriza grozava pentru clientii din Romania, iata ce mai ofera gratuit acum pentru toata lumea, si cum poti profita imediat.

Orange bonusuri

Orange a anuntat o noua oferta grozava pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o surpriza prin care ne ofera gratuit ceva ce nu speram sa avem disponibil prea curand. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din Romania noi gratuitati daca aleg sa-si plateasca online facturile pentru serviciile de care beneficiaza, iar asta e ceva ce vine ca o veste extrem de buna pentru foarte multa lume, cu detalii complete in aceasta pagina.

Orange ofera trei bonusuri pentru clientii care aleg sa plateasca facturile online in momentul de fata, unul dintre acele bonusuri urmand a se aplica pentru numerele de telefon din contul lor. Vorbim despre un bonus de internet nelimitat, unul cu minute si SMS-uri nationale nelimitate, si unul cu 1000 de minute internationale, cei de la Orange spunand ca acestea pot fi aplicate direct pentru numerele de telefon care sunt asociate contului de pe care se face plata.

Orange: Noua SURPRIZA, ce mai Ofera GRATUIT pentru Clienti

Orange spune ca plata trebuie sa fie pentru o factura care are o valoare de minim 30 de LEI, deci daca aveti o factura de valoare mai mare, nu veti fi eligibil pentru a primi vreunul dintre bonusuri, ceea ce e cam normal. Mai mult decat atat, cei de la Orange spun ca factura trebuie platita direct din contul online, fie ca se face prin aplicatiile de telefon, de pe calculator, iar detaliile complete le aveti in aceasta pagina daca sunteti interesati de oferta.

Orange spune ca pentru unele numere de telefon s-ar putea combina bonusurile pentru clienti, insa desigur ca exista si niste limite n ceea ce priveste abonamentele pentru care se ofera totul. Orange descrie in pagina dedicata ofertei si limitele pentru abonamentele care beneficiaza de aceste promotii, astfel ca trebuie sa va uitati acolo cu foarte mare atentie pentru a vedea daca sunteti eligibili sa primiti ceva de la operator, sau nu.

Orange are aceasta promotie in desfasurare pana in data de 31 august, astfel ca aveti timp suficient pentru a profita de oferta, si a va asigura ca primiti bonusurile oferite de catre grupul de telecomunicatii.