Google Photos: Schimbarea MAJORA Facuta pentru Telefoane

Google Photos are parte de o schimbare foarte importanta facuta pentru telefoane de catre compania Google, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ea.

Google Photos salvari

Google Photos este una dintre cele mai importante aplicatii pe care compania Google a lansat-o pentru utilizatorii din intreaga lume, iar cu ajutorul sau foarte multa lume are posibilitatea de a salva in cloud pozele din telefoane. Recent aplicatia a fost actualizata cu o serie de schimbari extrem de interesante implementate, insa Google Photos nu a avut parte doar de modificari pentru interfata, si implementarea unor noi functii destul de utile.

Google Photos a avut implementata deasemenea o alta schimbare importanta de care foarte multi utilizatori probabil ca nu stiu, si ea are legatura cu salvarea pozelor in cloud. Pana acum Google Photos salva in mod automat orice fel de poze si clipuri video primite prin intermediul aplicatiilor de mesagerie WhatsApp, Telegram, TikTok, etc, insa acest lucru nu se va mai face la fel, el fiind dezactivat in mod standard in noua versiune a aplicatiei.

Google Photos: Schimbarea MAJORA Facuta pentru Telefoane

Google Photos are dezactivata salvarea automata a pozelor si clipurilor video primite prin aplicatiile retelelor de mesagerie, insa oricare dintre utilizatorii ei pot reactiva functia manual. Problema este ca foarte multa lume nu va sti ca trebuie sa parcurga acest pas pentru a putea avea din nou pozele si clipurile video salvate de catre Google Photos in cloud, astfel ca multi nu vor mai avea tot acest continut salvat pentru a-l putea descarca in viitor si pe alte dispozitive, sau a elibera spatiu.

Google Photos are anuntata aceasta schimbare pe forumurile de discutii ale celor de la Google, insa in aplicatie nu exista vreo notificare care sa le spuna oamenilor ceea ce urmeaza sa se intample cu aplicatia. Asta inseamna ca toti cei care nu citesc forumurile de discutii ale Google nu vor sti ceea ce se intampla in cadrul Google Photos, dar daca cititi aici despre schimbare, atunci ar fi bine sa stiti ca trebuie sa reactivati respectiva functie.

Google Photos ramane una dintre cele mai importante aplicatii de tip cloud disponibila la nivel global, ea fiind folosita de catre sute de milioane de oameni in momentul de fata.