Samsung GALAXY S21: Anuntul care a SPERIAT foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S21 are parte de un anunt care a speriat foarte multi fani din intreaga lume, iata ce a fost dezvaluit pentru telefoane le noi.

Samsung GALAXY S21 snapdragon

Samsung GALAXY S21, sau S30, este urmatoarea serie importanta de telefoane pe care compania Samsung o va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar astazi vine un anunt surprinzator cu privire la ea. Confor unor informatii aparute in China, seria Samsung GALAXY S21 n-ar urma sa foloseasca noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 875, care sunt acum pregatite pentru a intra in productie, ci pe cele de anul acesta, desigur inferioare.

Samsung GALAXY S21 va fi telefonul de la Samsung care va aduce primele mari inovatii din aunl 2021, si va contine extrem de multe schimbari foarte bune pentru toata lumea. Ideea de a nu include in Samsung GALAXY S21 un nou chip Qualcomm Snapdragon 875 si de a il pastra pe cel de anul acesta este una care pare foarte departe de realitate, si desprinsa dintr-o tentativa a chinezilor de a prezenta viitorul telefon intr-o lumina foarte proasta, mintind.

Samsung GALAXY S21: Anuntul care a SPERIAT foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S21 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 875 fara discutie, insa acesta nu va fi singurul integrat in telefon, iar asta pentru ca vom vedea inclusiv un nou chip Exynos. Combinatia celor doua chip-uri noi pentru Samsung GALAXY S21 ar trebui sa aduca o imbunatatire semnificativa pentru noua serie de telefoane, iar asta in schimb va aduce si vanzari foarte bune pentru telefon, ceea ce desigur ca isi doreste compania Samsung in final.

“Conform planului, Samsung va lansa noua serie-pilot Galaxy S21 în primăvara anului 2021 și va folosi cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 875. Cu toate acestea, există zvonuri recent că gigantul electronic sud-coreean ar putea folosi Qualcomm Snapdragon 865 SoC de pe Galaxy S21 pentru a scădea prețul smartphone-ului.”

Samsung GALAXY S21 va avea mai mult ca sigur cele mai bune si mai noi componente posibile in momentul in care va fi lansat, ia zvonurile de acest gen de la chinezi n-ar trebui luate in considerare. Este extrem de improbabil ca Samsung GALAXY S21 sa nu fie lansat cu cel mai bun procesor disponibil de la Qualcomm, si acest lucru e bine sa il stiti pentru ca e probabil ca presa din China sa sustina companiile locale mintind lumea, si n-ar fi prima oara.

Samsung GALAXY S21 va fi lansat undeva pe la inceputul anului 2021 de catre compania Samsung, si este de asteptat sa-l vedem intr-o conferinta online la inceput de februarie, cu lansare in magazine la inceput de martie.