HBO Go: Anunt cu SURPRIZELE Uriase pentru Abonatii Romani

HBO Go a facut un anunt cu foarte multe surprize extrem de bune pentru abonatii sai din Romania, iata ce mesaj are compania pentru noi toti astazi.

HBO Go iulie

HBO Go a facut un anunt cu o serie de surprize foarte mari, si foarte bune, de care se pot bucura abonatii sai din Romania, iar asta in conditiile in care cei de la Netflix fac o concurenta tot mai mare. HBO Go a anuntat noile filme si seriale care vor fi lansate in cursul lunii iulie in platforma, si vorbim despre multe surprize foarte bune, desigur mai putine decat in cazul platformei concurente, insa chiar si asa, sunt destul de multe noutati anuntate acum.

HBO Go anunta ca incepand din iulie va fi lansat in platforma sa filmul Frozen II, unul foarte interesant pentru foarte multi dintre copii, impreuna cu el urmand a fi disponibile si cele 4 sezoane din 4 Blocks. Ford v Ferrari este un film extrem de interesant care va fi lansat in cadrul HBO Go in cursul lunii iulie, acesta fiind lansat cu nu foarte mult timp in urma, iar disponibilitatea sa este ceva care cu siguranta va bucura si foarte multi dintre abonatii care platesc pentru abonamente in aceasta perioada.

HBO Go: Anunt cu SURPRIZELE Uriase pentru Abonatii Romani

HBO Go a anuntat deasemenea ca filmul Terminator: Dark Fate va fi deasemenea disponibil incepand cu luna iulie in platforma sa, acesta fiind deasemenea lansat cu nu foarte mult timp in urma. Un nou serial numit Concursul va fi lansat in cadrul HBO Go pentru abonati din iulie, el venind impreuna cu un alt film extrem de interesant, care are denumirea Ad Astra, si inclusiv aici vorbim despre ceva lansat destul de recent in cinematografe.

HBO Go va avea un documentar despre Banksy, filmul Pokemon Detectiv Pikachu, sau Godzilla 2: Regele Monstrilor, disponibile pentru cei care platesc abonamente. 2 sezoane ale serialului Ramy, Camera 104, sau cel mai recent film din seria Charlie’s Angels sunt deasemenea anuntate ca fiind disponibile din luna iulie in cadrul HBO Go, iar multe dintre aceste noutati vin ca surprize mari, pentru ca sunt productii chiar destul de noi la nivel global.

HBO Go nu are foarte multe noutati anuntate pentru toata lumea, si asta in timp ce Netflix lanseaza zeci de filme, seriale, documentare lunar in cadrul platformei sale, inclusiv in Romania.