iPhone 12: Productia telefoanelor e surprinzator de mult intarziata

iPhone 12 Productia telefoanelor intarziata

iPhone 12 este o serie de telefoane care are o intarziere de productie care variaza intre 1 si 2 luni de zile, foarte mult, daca ne gandim ca vorbim despre un telefon extrem de asteptat de catre foarte multi clienti ai celor de la Apple.

iPhone 12 are prezentata de catre analistii asiatici o posibila amanare a lansarii pana in cursul anului viitor, ceea ce ar surprinde extrem de multa lume in conditiile in care Apple nu a facut asa ceva vreodata cu telefoanele sale.

iPhone 12 are aceste estimari pesimiste prezentate din cauza faptului ca inginerii celor de la Apple n-au reusit sa ajunga in China suficient de mult pentru a finaliza procesul de dezvoltare al telefoanelor celor din Cupertino inainte de lansare.

“Apple se confruntă cu întârzieri între patru săptămâni și două luni pentru producerea în masă a celor patru modele din linia sa 5G, după amânări cauzate de blocarea fabricii și absența locului de muncă în timpul pandemiei. Sursele au spus însă că Apple a încercat agresiv să reducă întârzierile și că acum este mai puțin probabil să se confrunte cu un scenariu cel mai rău de amânare a lansării până în 2021, situația în care era acum trei luni. Întârzierile estimate se bazează pe stadiul în care dezvoltarea ar fi în mod normal pentru o lansare în septembrie. Gigantul tehnologic și furnizorii săi lucrează ore suplimentare pentru a compensa timpul pierdut, au spus oamenii cu cunoștință de materie.”

Nu e foarte clar in momentul de fata cum ar trebui sa decurga productia telefoanelor din seria iPhone 12, unele modele putand fi lansate cu intarziere, dar e clar faptul ca Apple are probleme serioase cu fabricarea noilor modele de telefoane.