Kaufland: Anunt SPECIAL pentru Romani, e in TOATE Magazinele

Kaufland are un anunt special pentru toti romanii astazi, iata ce are in toate magazinele din tara pentru toata lumea, si cum te poti bucura de surprize.

Kaufland cuptor

Kaufland isi surprinde clientii din Romania cu un anunt foarte bun la inceput de luna iulie, lantul de hypermarket-uri din Romania avand ceva foarte interesant pregatit in toate magazinele chiar de acum. Cei de la Kaufland au anuntat in cursul zilei de ieri ce au pregatit pentru clienti in toate magazinele lor din Romania, si dupa cum puteti vedea, vorbim despre o serie de promotii speciale care sunt gandite pentru cei care au card de fidelitate.

Kaufland a lansat cu ceva timp in urma un card special care e menit sa le aduca oferte foarte bune clientilor care vor sa profite de promotii si sa faca cumparaturi inteligente. Pentru cei care au un card de fidelitate de la Kaufland au fost anuntate noile promotii pentru luna iulie, iar mai jos puteti vedea ca exista si un catalog in care acestea sunt listate pentru toata lumea, iar de acolo puteti afla si ce anume puteti cumpara mult mai ieftin.

Kaufland: Anunt SPECIAL pentru Romani, e in TOATE Magazinele

Kaufland le permite oricaror clienti din Romania sa isi faca un asemenea card in oricare dintre magazinele sale din toata tara, insa anunta din timp si care sunt ofertele speciale de care oricine se poate bucura. Puteti vedea mai jos ca exista si cateva exemple de reduceri pe care Kaufland le va pune la dispozitia clientilor din Romania in perioada imediat urmatoare, si daca inca nu stiati ca puteti profita de ele, ar fi bine sa va uitati cu atentie la website-ul lantului de hypermarket-uri.

Cu #KauflandCard ofertele vin pe val.🌊Vezi ce ți-am pregătit la început de iulie: kaufland.ro/promotii-card

Publicată de Kaufland Romania pe Miercuri, 1 iulie 2020

Kaufland are aceste oferte disponibile in cantitati limitate in magazinele sale, si nu neaparat pe intregul parcurs al lunii iulie, iar asta pentru ca va mai avea surprize pregatite pentru noi. Totusi, cel putin in cursul zilelor urmatoare veti putea merge in oricare dintre locatiile din tara ale celor de la Kaufland pentru a cumpara produsele de care sunteti cu adevarat interesati, si nu uitati sa votati in website-ul sau pentru a avea sansa de a castiga un produs in format 1+1.

Kaufland are foarte multe promotii in aceasta perioada de inceput de luna iulie, insa va trebui sa le “vanati” pe toate in cadrul magazinelor sale din toata tara, deci analizati cu atentie ofertele.